Първоначално изпратено от Ford
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво дебнете днес?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от neeeAйде Коле .. хаирлия да е.. единия ордер EUBG мина
chima si kupih na pazar che mi pisna da chakam :P hahaha Iskam i KAO da mine!
Следващия рунд.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от neeeAйде Коле .. хаирлия да е.. единия ордер EUBG мина
chima si kupih na pazar che mi pisna da chakam :P hahaha Iskam i KAO da mine!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NikolaAz debna adna servitiorka ot Nai Club ama mi iska 200 lv.... basi gavrata.... sega chakam kraq na meseca moja da e svurshila parite hahahaha
Ama hodi s edna bqla pandelka zavurzana 10-15 sm nad kolqnoto i s edna bezbojno kusa polichka!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NikolaAz debna adna servitiorka ot Nai Club ama mi iska 200 lv.... basi gavrata.... sega chakam kraq na meseca moja da e svurshila parite hahahaha
Ama hodi s edna bqla pandelka zavurzana 10-15 sm nad kolqnoto i s edna bezbojno kusa polichka!Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NikolaAz debna adna servitiorka ot Nai Club ama mi iska 200 lv.... basi gavrata.... sega chakam kraq na meseca moja da e svurshila parite hahahaha
Ama hodi s edna bqla pandelka zavurzana 10-15 sm nad kolqnoto i s edna bezbojno kusa polichka!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaAz debna adna servitiorka ot Nai Club ama mi iska 200 lv.... basi gavrata.... sega chakam kraq na meseca moja da e svurshila parite hahahahaНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
Коментар