IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой спечели от спада на БФБ ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Кой спечели от спада на БФБ ???

Първоначално изпратено от Martingale
    Първоначално изпратено от Dedoto
    Дайте мнение по темата...
    Anketa e unikalna. Ezikat susto. Veche i pernishkite seliani sa na borsata.
    bravo batka, cinichen kakto vinagi, no v sluchaia s tazi tema te podkrepiam

Коментар

• kak koi?-IP-kolko komisioni napraviha!!

Коментар

• Отличниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bully
          Аз
          Браво!!!

извинявай, че забравих да те сложа като възможен отговор в анкетата ))

Коментар

• Понеже и на изборите и по време на спада всички печелят а трябва да има и загубили аз да си призная.Имам сериозен спад на портфолиото.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tottenham
              Първоначално изпратено от nns
              Малко рано ми се вижда пусната тая тема. Нека да мине април че да видим кой какво спечелил и загубил.
              prav si spada ne e svarshil , az ochakvam oshte 10% down na sofix

Dosta shte 4akash
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от nns
                Малко рано ми се вижда пусната тая тема. Нека да мине април че да видим кой какво спечелил и загубил.
                prav si spada ne e svarshil , az ochakvam oshte 10% down na sofix

Коментар

• Надявам се да сме тези, които не се уплашихме.

Коментар

• Малко рано ми се вижда пусната тая тема. Нека да мине април че да видим кой какво спечелил и загубил.

Коментар

• Всички печелят. Като на последните избори. Доказателство за това ще видите в постовете във форума, когато пазарът тръгне нагоре. Всички ще са продали на макса и купили на дъното.

Коментар

• Никой не печели от факта, че се плашат и гонят дребни инвеститори и спекуланти от борсата.Още повече бъдещите компании, които ще търсят инвеститори и акционери от пазара; колкото по малко са желаещите да си дадат парите за инвестиции в акции, толкова по-бързо се приближаваме към първото неуспешно записване на акции на БФБ.

Коментар

• Аз

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                            Да и комшийката днес отивам да пием кафе и гледам отворила фондовете и ми вика ...ето на тез 1000 лева как да ги разпределя по тез многото фондове че в банката само 3 % ми дават ......мани
                            ето, вижте как жените работят кооперативно

Коментар

• E колко може да спечелят фондовете? При тия обеми да са завъртели 2-3% от активите си. А останалите са си надолу.

Коментар

• Мисля, че никой не спечели.

Може до известна степен да кликна на отговора за ДФ макар, че ако се предположи това като възможен отговор ще се види на по-късен етап.

Повечето непродавали имат доста пропуснати ползи

Коментар

Working...
                                X