IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Който му пука изобщо за нещо нека го прочете!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво да ти кажа, друже Наистина ще е хубаво полезните мнения да се откриват по-лесно ама ако Мохамед не иде при Планината, то Планината ще иде при Мохамед

Адаптация, братле, няма начин Сульо и Пульо и тях майка ги е раждала!

Бъдете здрави и успех!

П.С. Едно време реших като ме питат "Какво правиш?" да отговарям "Променям Вселената" и ако случайно ме питат "Как?" да отговорям "По неведоми пътища"

Висш пилотаж е неведомите пътища за теб да станат ведоми. Дали си на прав път?
    Keep going ...

Коментар

• Форума ) който бе най-ценното на Инвестора ) стана пълен спам ) . Професионалистите ( се отвратиха от спама ) на алчните, некомпетентни и надъхани печалбари ) да бълват глупости ) и започнаха повече се смеят ) и все по-рядко да пишат тук ).
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Съгласен с човекът - простотията често идва твърде много в този форум...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Винаги ми е било много интересно когато някакво виртуално общуване започне да се приема много на сериозно. Във всеки един форум пишат хора с маски, а като дадеш на човек маска, единственото, което можеш да очакваш е да прояви всичко, което никога не би му хрумнало да прояви без маска. Простотия, комплекси, мегаломания, стигащ до крайност егоизъм, агресивност. Виртуалното общуване дава възможност на всеки да проявява всичките си лоши качества без санкция. И това няма начин да се промени, ще се сменят само никовете.

Коментар

• Дайте препоръка, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
              Хихихих, браво, браво, поне си широко скроен и носиш на майтап, това е хубаво.
              абе както астерикс.4 казва, "Бе майтап да става няма лошо, ама като трябва да се върши работа да се върши"

Иначе за стаите... там могат много неща да се случат... по внимателно трябва.

(Препоръка е!!)
              Във форум работа не се върши - тука всичко е забава

Коментар

• Хихихих, браво, браво, поне си широко скроен и носиш на майтап, това е хубаво.
                абе както астерикс.4 казва, "Бе майтап да става няма лошо, ама като трябва да се върши работа да се върши"

Иначе за стаите... там могат много неща да се случат... по внимателно трябва.

(Препоръка е!!)

Коментар

• наистина форумите са за да си излееш простотиите ако някой го интересува, но до преди две-три години тук имаше доста концентрирани и професионални мнения. не че сега ги няма, но дакато ги откриеш губиш време. макар и "анонимно" съм получавал и писал актулна и изпреварваща информация. но ще е трудно да споделяш анонимни мнения в сегрегирана секция, да не забравяме, че хората стват все по-образовани.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
                    Първоначално изпратено от Pateto Klate
                    Ами дайте предложение на Инвестора да въведе стаи само за потребители с проверена лична информация т.е. трите имена, професия и тн. Предполагам в тези стаи след като няма да има скрити анонимни форумци нещата ще са други...
                    Оооххх, предлагам първата стая да е за теб, да те изклати някой най накрая, да се върне интелигентността ти в нормални граници, и най после да станеш патето изклатено,
                    Хахахахахахаха добре. Но мисля, че можеш още по добре не се излагай, постарай се малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
                      Ами дайте предложение на Инвестора да въведе стаи само за потребители с проверена лична информация т.е. трите имена, професия и тн. Предполагам в тези стаи след като няма да има скрити анонимни форумци нещата ще са други...
                      Оооххх, предлагам първата стая да е за теб, да те изклати някой най накрая, да се върне интелигентността ти в нормални граници, и най после да станеш патето изклатено,

(Препоръка е!!)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                        Подкрепям Мартингейл, аз също се ядосвам понякога, но и ми олеква. На работа сме дота по-натоварени, така че това тук за мен е селската кръчма, отпускам се и се чувствам сред свои. Нека не се държим като на среща на Г7.
                        Майтап да става.
                        Бе майтап да става няма лошо, ама като трябва да се върши работа да се върши

Коментар

• Подкрепям Мартингейл, аз също се ядосвам понякога, но и ми олеква. На работа сме доста по-натоварени от колкото на борсата, така че това тук за мен е селската кръчма, отпускам се и се чувствам сред свои. Нека не се държим като на среща на Г7.
                          Майтап да става.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Forumat e vseki da se oblekchi. Nesto kato nujnik. Da ne sme na izpit ili puk na interview za rabota.

Коментар

• Ами дайте предложение на Инвестора да въведе стаи само за потребители с проверена лична информация т.е. трите имена, професия и тн. Предполагам в тези стаи след като няма да има скрити анонимни форумци нещата ще са други...

Коментар

• Много правилно и точно мнения, подкрепям изцяло темата.Аз съм отскоро във форума и забелязвам манията напоследък да се флудва с несмислени коментари, но това което правя аз е да не им обръщам внимани.Просто се стремя да пиша максимално кратко и точно защото знам, че има още доста хора като мен, на които не им е приятно и да четат глупави мнения но няма какво да се направи.

Коментар

Working...
                                X