Съобщение
Collapse
No announcement yet.
16-ти централизиран публичен търг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: 16-ти централизиран публичен търг
Първоначално изпратено от EmaПритежател съм на компенсаторни инструменти - от лихво точки. Имам номер в централния депозитар. Знам че може да се търгуват на такива публични търгове /ако средствата са непарични/. Последното изгодно е било продажбата на БТК. Тогава цената е достигнала до 1,20лв... Моля, ако някой има информация за предстоящия 16-ти да даде мнение. Как по друг начин мога да ги "раздвижа"? Дали мога да ги продам на някой, който иска да играе /чрез инвестиционен посредник естествено/ и на каква цена? Благодаря на всички предварително
аз лично не виждам перспективни пакети, предлагани срещу непарични средства
Коментар
-
AfterDark
-
16-ти централизиран публичен търг
Притежател съм на компенсаторни инструменти - от лихво точки. Имам номер в централния депозитар. Знам че може да се търгуват на такива публични търгове /ако средствата са непарични/. Последното изгодно е било продажбата на БТК. Тогава цената е достигнала до 1,20лв... Моля, ако някой има информация за предстоящия 16-ти да даде мнение. Как по друг начин мога да ги "раздвижа"? Дали мога да ги продам на някой, който иска да играе /чрез инвестиционен посредник естествено/ и на каква цена? Благодаря на всички предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар