IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов гаф на БФБ-София

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от Играч с потенциал
    Първоначално изпратено от ПИЧ
    Трябва да се отменят всички сделки, щом хората не са могли да си теглят ордерите, в периода 9-9.40 ч
    Щото ти е по-удобно ли? а как ще докажеш че си се опитвал да ги махнеш? съобщение до брокера например поне нписа ли?

това достатъчно ли ти е?????

TO: 10 10/29 09:47:27 какво става с тоя Кобос
    TO: 10 10/29 09:47:37 защо не мога да си отменя поръчките?????
    TO: 10 10/29 09:47:58 имам сделка която от сутринта не мога да изтрия
    и аз съм по същият начин, просто има хора, които се опитват да се възползват от това. Има такива, за които изтриването на поръчките е добре дошло без да ста правили нищо. Как предлагаш да се реши такъв казус? Да се прцакат едни за сметка на други! Все ще има някой прецакан нали?

Коментар

• Да бе..
      09.44: Алисия е бременна
      10.02: .... не е
      10.05: Алисия все пак е бременна
      10.07: Абе бременна е Алисия, ама само малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Играч с потенциал
        Първоначално изпратено от ПИЧ
        Трябва да се отменят всички сделки, щом хората не са могли да си теглят ордерите, в периода 9-9.40 ч
        Щото ти е по-удобно ли? а как ще докажеш че си се опитвал да ги махнеш? съобщение до брокера например поне нписа ли?

това достатъчно ли ти е?????

TO: 10 10/29 09:47:27 какво става с тоя Кобос
        TO: 10 10/29 09:47:37 защо не мога да си отменя поръчките?????
        TO: 10 10/29 09:47:58 имам сделка която от сутринта не мога да изтрия
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Stiga ste rivli. Sluchvat se takiva neshta.

Коментар

• Айде стига сте мрънкали, след 5 мин. пак потегляме нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                абсолютно и дори имам сделки, които не можах да отменя
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Трябва да се отменят всички сделки, щом хората не са могли да си теглят ордерите, в периода 9-9.40 ч. Като купят новата платформа, дано се оправят.

Коментар

• БФБ-София АД уведомява всички свои членове, че досъпът до системата за търговия е нормализиран, във връзка с което търговията ще бъде възстановена в 10:15 ч. Търговската сесия ще бъде удължена до 13:30 ч., а времевият интервал за сключване на блокови и други договорени сделки ще е между 13:30 и 14:00 ч.
                    Споко

Коментар

• Ga 6a ia pusnat targowiikata?????

Коментар

• Много разследвания трябва да правят КФН-тата.Или мерки или оставки.И в КФН и в БФБ......Но се съмнявам.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Е, аре па вие са, съвсем ли гладко искате да работи борсата...то така не може - трябва и съспенс да има.

Коментар

• Абсурдистан

Коментар

• Поради възникнал технически проблем в при оторизацията на борсовите посредници от системата за търговия на БФБ-София АД и затруднен достъп до нея 29.10.2007 г. на основание чл. 64 от Правилника временно се спира търговията на всички пазари, считано от 09:40 ч.. Борсовите членове своевременно ще бъдат уведомени за възстановяването.

Коментар

• Нищо не пише в новините за спиране но брокера и на мен така ми каза. Само мога да кажа че пак за залагалки ни взеха. Пуу да ви е... Айде бе КФН-ту

Коментар

Working...
                                X