IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов гаф на БФБ-София

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези са пълни олигофрени! Само на мога да разбера как при може би 10 такива гафа тази година няма нито един виновник и нито едно наказание!

Коментар

• Мдааа. Вече няколко дена играем "на тъмно". Но поне да вдигнат залога

Коментар

• Дам...не мога да вляза...

Коментар

• da, i o6te kak

Коментар

• Аз да!За втори път тази седмица!Ще търгуваме ли или кво?!Ебати системата!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Извинявайте, кога ше ни пуснете кобосете?
              e pone me uspokoi 4e ne sum edinstven

Коментар

• nqkoi da ima problem dnes sus cobosa ?

Коментар

• Извинявайте, кога ще ни пущите кобосете?

Дека са ни кобосете?

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                    Първоначално изпратено от koko_chip
                    Първоначално изпратено от deneb
                    Има ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
                    ще ни изтекат очите...............
                    Аз работя до 14:00 и ще се радвам като се прибера в къщи към 15 да имам час час и половина за кобоса

Сега дебна в обедната почивка да седна на компютъра на една секретарка но се притеснявам защото всеки може там да ми свие сертификата.
                    Искрено ти желая скоро да изкараш достатъчно то БФБ да си закупиш преносим, или /май има моб. телефони/.
                    А аз ти пожелавам да изкараш толкова че да няма акция на БФБ която да не можеш да си купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
                      Първоначално изпратено от deneb
                      Има ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
                      Аз работя до 14:00 и ще се радвам като се прибера в къщи към 15 да имам час час и половина за кобоса

Сега дебна в обедната почивка да седна на компютъра на една секретарка но се притеснявам защото всеки може там да ми свие сертификата.
                      Искрено ти желая скоро да изкараш достатъчно то БФБ да си закупиш преносим, или /май има моб. телефони/.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb

Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip

Коментар

• Има ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
                            Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• ТАД, Не съм се засегнал приятел само ти казах една друга логика ако има повече глупаци, тва ще е по-убаво за останалите /ама тука има повече умници май /

а инак я така си пиша малко не по-правилата, малко нечленоразделно чат-пат ама требва да не прекалявам, че и на мене много ми идва понекога

Коментар

• Ех Ветреее, толкова ли ми е извратено чувството за хумор, че ти се засегна...Исках да пратя вожда на Хуните да псува в СтраСТбург, а на другият-дето говори наЙзуст и е объркал картоФки с котироФки просто му се чудя..(спирам да се чудя, ши сам сигурьен, чи са праиш само)
                                И аз губя, ако ще те успокои

Коментар

Working...
                                X