Тези са пълни олигофрени! Само на мога да разбера как при може би 10 такива гафа тази година няма нито един виновник и нито едно наказание!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов гаф на БФБ-София
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от koko_chipПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от koko_chipИма ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
Сега дебна в обедната почивка да седна на компютъра на една секретарка но се притеснявам защото всеки може там да ми свие сертификата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko_chipПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от koko_chipИма ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
Сега дебна в обедната почивка да седна на компютъра на една секретарка но се притеснявам защото всеки може там да ми свие сертификата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от koko_chipИма ли някой информация има ли вероятност борсата да започне да работи на пълен работен ден?
Сега дебна в обедната почивка да седна на компютъра на една секретарка но се притеснявам защото всеки може там да ми свие сертификата.Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
ТАД, Не съм се засегнал приятелсамо ти казах една друга логика
ако има повече глупаци, тва ще е по-убаво за останалите
/ама тука има повече умници май
/
а инак я така си пиша малко не по-правилата, малко нечленоразделно чат-патама требва да не прекалявам, че и на мене много ми идва понекога
Коментар
-
Ех Ветреее, толкова ли ми е извратено чувството за хумор, че ти се засегна...Исках да пратя вожда на Хуните да псува в СтраСТбург, а на другият-дето говори наЙзуст и е объркал картоФки с котироФки просто му се чудя..(спирам да се чудя, ши сам сигурьен, чи са праиш само)
И аз губя, ако ще те успокои
Коментар
Коментар