IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои са признаците на настъпваща сериозна корекция?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kehaja
    Цитат от в. Дневник
    ако има хора със слаби сърца да не четат

"Спадът в цените на акциите продължава втори ден, като по време на днешната сесия се задълбочава. Още в ранните минути на търговията индексите се понижиха с по над 2%, а SOFIX падна под психологическото ниво от 1900 пункта."

Обръщайки се назад, по-лесно се анализира днешния ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
      Първоначално изпратено от оптимистка
      Първоначално изпратено от ОК
      Интересна дискусия от октомври миналата година
      Да,интерсна е,но ти дори и очевидните неща не виждаш,затова не се мори да четеш темата.

БТВ,имам сериозен пакет от акции на Слънчевия ден от време оно.Те сега вече са станали повечко де и като коли
      чество и като цена
      Виждам,че пророкуваш навсякъде,че нещата са зле.Да ги пускам ли на пазарна и да срина цената утре или пък да изчакам още няколко дни.Щото не ме кефи този Гергов.Пък теб съм чела,че все казваш,че трябвало да се гледат мажоритарите.Мисля,да продам деня и да вкарам в еврохолд.Как мислиш,добре ли ще направя да ги продам утре,или да изчасам няколко дни????
      Вероятно все още всичко е за продажба.
      Добре,мерси за съвета.
      Ти си малко лукав и може и да чакаш да си купиш когато ги изсипя,но ще помисля все пак дали и кога да го направя.

пп
      Аз пък чувам от приятели в щатите,че казват,че било добре сега да су купуват акции,ама тези играчи уолстрийт явно ви дишат праха

Благодаря все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
        Първоначално изпратено от ОК
        Да,интерсна е,но ти дори и очевидните неща не виждаш,затова не се мори да четеш темата.

БТВ,имам сериозен пакет от акции на Слънчевия ден от време оно.Те сега вече са станали повечко де и като коли
        чество и като цена
        Виждам,че пророкуваш навсякъде,че нещата са зле.Да ги пускам ли на пазарна и да срина цената утре или пък да изчакам още няколко дни.Щото не ме кефи този Гергов.Пък теб съм чела,че все казваш,че трябвало да се гледат мажоритарите.Мисля,да продам деня и да вкарам в еврохолд.Как мислиш,добре ли ще направя да ги продам утре,или да изчасам няколко дни????
        Вероятно все още всичко е за продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

чество и като цена

Коментар

• Интересна дискусия от октомври миналата година

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
              За нас новите, като четем някои страховити писаници, ни се свиват сърцата. Аз за малко да се поизпусна но навреме се спрях.
              Безскрупулни са и не им пука, ако ще и на улицата да отидете после )) Ще използват всяко ваше слабо място ))

Коментар

• За нас новите, като четем някои страховити писаници, ни се свиват сърцата. Аз за малко да се поизпусна но навреме се спрях.

Коментар

• Тъкмо заювците избягаха скромните си акциики... и се прецакаха, както винаги - и сега си ближат настъпените опашлета...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Т'ва й беше на корекцята, май.

Ама голяма паника беше настанала... "заювци"

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                      аиде вторник-пазарен ден
                      Айде сряда кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Какво става, бе, заювци, кой избяга и се прецака?
                        Импе, тъкмо се чудех къде си .. а ти както винаги точно на място, когато трябва .. хаха ..
                        айде успешно ..

Коментар

• Какво става, бе, заювци, кой избяга и се прецака?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Знам за първите признаци на СПИН - горещ дъх във врата и пареща болка в задните части.....

Коментар

• Признаци - роенето на теми като тази.

Коментар

• За утре се очертава подобен пазар според висящите оферти.

Коментар

X