Първоначално изпратено от Kehaja
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои са признаците на настъпваща сериозна корекция?
Collapse
X
-
оптимистка
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от ОКИнтересна дискусия от октомври миналата година
БТВ,имам сериозен пакет от акции на Слънчевия ден от време оно.Те сега вече са станали повечко де и като коли
чество и като цена
Виждам,че пророкуваш навсякъде,че нещата са зле.Да ги пускам ли на пазарна и да срина цената утре или пък да изчакам още няколко дни.Щото не ме кефи този Гергов.Пък теб съм чела,че все казваш,че трябвало да се гледат мажоритарите.Мисля,да продам деня и да вкарам в еврохолд.Как мислиш,добре ли ще направя да ги продам утре,или да изчасам няколко дни????
Ти си малко лукав и може и да чакаш да си купиш когато ги изсипя,но ще помисля все пак дали и кога да го направя.
пп
Аз пък чувам от приятели в щатите,че казват,че било добре сега да су купуват акции,ама тези играчи уолстрийт явно ви дишат праха
Благодаря все пак
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от ОКИнтересна дискусия от октомври миналата година
БТВ,имам сериозен пакет от акции на Слънчевия ден от време оно.Те сега вече са станали повечко де и като коли
чество и като цена
Виждам,че пророкуваш навсякъде,че нещата са зле.Да ги пускам ли на пазарна и да срина цената утре или пък да изчакам още няколко дни.Щото не ме кефи този Гергов.Пък теб съм чела,че все казваш,че трябвало да се гледат мажоритарите.Мисля,да продам деня и да вкарам в еврохолд.Как мислиш,добре ли ще направя да ги продам утре,или да изчасам няколко дни????
Коментар
� -
оптимистка
Първоначално изпратено от ОКИнтересна дискусия от октомври миналата година
чество и като цена
Коментар
� -
ОК
Интересна дискусия от октомври миналата година
Коментар
�
Коментар