IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разминаване в инфото

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разминаване в инфото

добре, айде тогава така да попитам
    "Коя информация е по-вярна-тази от Комисията или от сасйта на борсата аджеба?". Да кажем, че и двете са към една и съща дата, коя еот двете да гледам. Пълна анархия, по-принцип имам предпочитания към борсата, но въпросът е да се уточнят нещата. В края на краищата всички имаме нужда от това инфо, нали.

Коментар

• Разминаване в инфото

Информацията публикувана в WEB сайта на БФБ-София АД е получена от дружествата, като във всички случаи е подписана и подпечататна от представляващите
      постове на LATINICA не чета
      МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Разминаване в инфото

не е вярно, че борсата ги взема от комисията. Борсата ги получава директно от емитентите с писмо подписано от изпълнителния директор.

Коментар

• Разминаване в инфото

Какви ги говориш бе, човече, как така няма гаранция че са верни. Ами ако не познавам хора, които са наясно с фактите, ей така, да кажем че съм смотан, какво правим. Щом нещо е обявено в сайта на борсата, значи трябва да е вярно, аз съм инвеститор, а не детектив. Или пак става така, че всички сме с равни права и инветираме при равни условия, ама няки са по-равни.

Коментар

• Разминаване в инфото

добро утро, ти сега ли се усети. Най-добре проверявай през лични контакти. Те дори и да съвпадат данните, пак няма гаранция, че са верни.

Коментар

• Разминаване в инфото

Добре де, или аз нещо не схващам, или Борсата се ебава яко. Защо има разлика между информацията за емитентите качени в сайта на Комисията, и тези, които чета от страницата на борсата. Все пак борсата ги взима от Комисията, не би трябвало да има грешки, нали пренасянето става само чрез "copy"иi "paste". Не знам дали има подобен проблем и в самите отчети и баланси, но щом има разлика за информацията за емитента, нищо не прече утре да има разлика и в тях. За сега засичм само разминаване по отношение предимно на миноритарни пакети, не вярвам това да е нарочно, най-вероятно става въпрос за поредното чиновническо безхаберие. Така се правило борса...Не ми се говори направо.
            Working...
            X