If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голяма глупост си написал! Хе-хе! Нещо пак не си разбрал!
Коментар
тютюнджия
Булгартабак
Приходите от продажби на дъщерните дружества ще влизат в холдинга, а от там във фонд за ликвидиране на социалните последици от приватизацията. Този фонд най-вероятно ще се управлява от ДПС и от там вече ще правим "кьор мусун" как в България публично дружество се грижи за рахата на акционерите си и прави евала на заетите в губещите дейности.
Помня по едно време че тая беше банката на Костов, Осама Бин Ладен, Джак изкормвача и още други лоши хора, ама то се оказа, че е на едни дръги хора, както и да е...
Банката на Славчо Христов )) спаси капиталовия пазар.
Коментар
калкулатор
Булгартабак
Изтъргуваните днес на приватизационен сегмент 4 акции на БТ са с цена 113,23 КИ което се равнява на над 26 реални лева. Както е тръгнала търговията на нормалния пазар скоро даже ще задмине тази цена и този инвеститор ще е вече на печалба
Коментар
N K
Дикме иска Булгартабак
Zdraveyte! - Imam takuv vupros - po-rano v tazi stranica imashe publikuvani 6 mesechni otcheti na publichnite kompanii v rubrikata "Kompanii"- sega mislia che gi niama - niakoy znae li "On line"source of such data?.
На хитрец се прави Дикмето, обяви го официално един ден след като се продадоха акциите.
А за Н.Василев след още една-две седмици едва ли някой ще си спомня как преизчисляваше ръста на работната заплата през курса на долара, но ако допусне ДПС да вземе контрола върху БТХ не знам дали и като касиер ще си намери работа някъде.
Щото аз виждам следния сценарий в главите на ДПС - Две години яко "социално" изкупуване и на най-мухлясалия тютюн, с което турските 8-9% си отиват със сигурност при тях на следващите избори. Което пък гарантира сигурно участие в следващото правителство. Какво да вземат, какво да вземат, яяяя.... що не пак Министерство на земеделието. То и работния език там май още отсега е турския. Пък и 2007 година ще е наближила доста. Къде е смисъла ли? Амиии, май най-големите субсидии в ЕС са точно в земеделието... Защо ли? Ами за да нямат нужда (персонална нужда) да се борят оттам нататък за мандати...
Една песничка ми се е завъртяла в главата: "Боят настана, тупкат сърца ни..."
видяхте ли разсъжденията върху "каква е реалната стойност на Булгартабак" в анализи?
Коментар
krufx
Търговете за акции на Булгартабак
това е добре
така трябва да е
инвеститорите ще осъществяват контрол,доколкото е възможно,но все пак е по-добре,отколкото ако вобще няма такъв
а субсидиите за тютюна са работа на държавата,а не моя работа,като акционер в дружеството
и не е ли по-добре да се дават и субсидии за мляко,зърно,плодове,зеленчуци и други такива
министърът на тютюна излива много пари в едно сравнително малко печелившо производство,и то ако парите са от неговия джоб не би било плроблем,а те са от моя и от вашите,а аз не съм все още толкова богат,за да плащам и на други
имам наблюдения върху спестяванията на населението в цялата страна
и знаете ли къде са впечатляващо много - на член от местното население - В КЪРДЖАЛИ,става въпрос за пъти повече от други места
направете си извода какво се плаща за тютюна
чакам мнения по темата
Коментар