IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS -> началото

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много благодаря за всичките отговори и ще пиша какво е станало и как съм се измъкнала от ситуацията

Коментар

• Преди две седмици си прейнсталирах уиндоса и естествено не можех да вляза в кобоса.Обадих се на посредника ими изпратиха отново сертификата.Така че това е пътя.

Коментар

• Един и същи човек по новите правила неможе да има 2 кобоса при различни посредници на негово име, както и неможе да има 2 клиентски номера при един и същи ИП освен ако има някакав проблем с ЕГН-то си

bubcheto: направи това което ти казах това е решението на задачката

Коментар

• Без да зная подробности по процедурата, мисля, че в случая ИП може само да предложи на клиента си да закупи нов сертификат. След инсталирането, по данни за притежавани (от клиента) ценни книги от ЦД - зареждат наличното... Интересно ще е да научим крайното решение.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Проблем нямаш званни на ИП-то защото ако се обадиш в БФБ няма как да им докажеш ,че точно собственика на сертификата се обажда тай че звънкай на ИП-то си той да се свърже с БФБ и да ти ресенднат сертификата най мн един ден да изтървеш търговията за сажеление

Коментар

• Бубче, сетих се още нещо....
              Защо не пишеш на съпорта на мейла, който ползваш....знам, че в пространството нищо не се губи, но никога до сега не бях се замисляла къде отива изтритата поща))

Коментар

• Бубе, нали мога така да те наричам)), предполагам имаш предвид изпратения мейл за инсталиране на Сертификата за Кобос...
                Ако е така, мисля че е по-добре да потърсиш съдействие от самата борса www.bse-sofia.bg...там са посочени и телефони за връзка
                Сигурна съм, че и посредника няма да ти откаже помощ))

И ако сега стартираш - желая ти много успехи, добри анализи и....разсеяността я измести ...към купоните и дискотеките)))

И не се притеснявай да питаш)
                Успех и добро настроение!

Коментар

• Обади се на ИП-то от който имаш Cobos-a и им кажи какво се е случило и те ще ти го пратят а ако не искат само обаждане по телефона ще трябва да посетиш офиса.

По принцип на всеки може да се случи но все пак там са ти мангите, а предполагам че си свалил и на компа си когато за пръв път си го инсталирал, така че провери може и на компа си да го имаш все още.
                  Успех

Коментар

• COBOS -> началото

Здравейте,

по погрешка изтрих получения е-майл с ключ за COBOS-а (не се смейте, на всеки може да се случи) и се интересувах дали някой друг се е сблъсквал с подобна неприятна ситуация и какво трябва да направя и с кого трябва да се свържа.

Благодаря Ви предварително =)
                  Working...
                  X