If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди две седмици си прейнсталирах уиндоса и естествено не можех да вляза в кобоса.Обадих се на посредника ими изпратиха отново сертификата.Така че това е пътя.
Един и същи човек по новите правила неможе да има 2 кобоса при различни посредници на негово име, както и неможе да има 2 клиентски номера при един и същи ИП освен ако има някакав проблем с ЕГН-то си
bubcheto: направи това което ти казах това е решението на задачката
Без да зная подробности по процедурата, мисля, че в случая ИП може само да предложи на клиента си да закупи нов сертификат. След инсталирането, по данни за притежавани (от клиента) ценни книги от ЦД - зареждат наличното... Интересно ще е да научим крайното решение.
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Проблем нямаш званни на ИП-то защото ако се обадиш в БФБ няма как да им докажеш ,че точно собственика на сертификата се обажда тай че звънкай на ИП-то си той да се свърже с БФБ и да ти ресенднат сертификата най мн един ден да изтървеш търговията за сажеление
Бубче, сетих се още нещо....
Защо не пишеш на съпорта на мейла, който ползваш....знам, че в пространството нищо не се губи, но никога до сега не бях се замисляла къде отива изтритата поща))
Бубе, нали мога така да те наричам)), предполагам имаш предвид изпратения мейл за инсталиране на Сертификата за Кобос...
Ако е така, мисля че е по-добре да потърсиш съдействие от самата борса www.bse-sofia.bg...там са посочени и телефони за връзка
Сигурна съм, че и посредника няма да ти откаже помощ))
И ако сега стартираш - желая ти много успехи, добри анализи и....разсеяността я измести ...към купоните и дискотеките)))
И не се притеснявай да питаш)
Успех и добро настроение!
Обади се на ИП-то от който имаш Cobos-a и им кажи какво се е случило и те ще ти го пратят а ако не искат само обаждане по телефона ще трябва да посетиш офиса.
По принцип на всеки може да се случи но все пак там са ти мангите, а предполагам че си свалил и на компа си когато за пръв път си го инсталирал, така че провери може и на компа си да го имаш все още.
Успех
по погрешка изтрих получения е-майл с ключ за COBOS-а (не се смейте, на всеки може да се случи) и се интересувах дали някой друг се е сблъсквал с подобна неприятна ситуация и какво трябва да направя и с кого трябва да се свържа.
Коментар