IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-полезен БФБ трейдър във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Освен аналгина, хинина, Знаещ, ид2, Каката, Батята, Внм, субзиро, мечка и др. изпускаме един също много убав човек - Даш, ама сигурно щото и той не пише, (:, също и софикс е убав, макар веднъж да беше пуснал некви показатели сгрешени на 4-5 места, ама сигурно щото така убъркани ги е копирал отнекъде, абе всички са полезни. Па и от безполезните има полза - чрез техна помощ поне се виждат полезните А да - и Джей Голд забравихме Нема кой да прави анализи без него

Коментар

• Re: Най-полезен БФБ трейдър във форума

аз съм си най-полезен!

Коментар

• Мечка, аналгина, Иконом, abc, stradivarius, хинина... още няколко престанали да пишат вече.

От "по-новите" съни, смърфиета

Списъка с имената на тези които бих препоръчал въздържание е много по-дълъг за съжаление ...

Коментар

• Мнооого отдавна следя форума на Инвестор-а, но все не се престрашавам да пиша, понеже все се чувствам недостатъчно компетентен. А винаги съм смятал, че това е най-сериозният икономически форум и не е добре да се разводнява с некомпетентни мнения Завършил съм икономическо образование (Икономика в СУ), но от хора като BigBear, Хосе, аналгина, SOFIX, La Costa, Мариян Йорданов, разбира се почитаемия Император ... ще изпусна някой, затова няма да изреждам... съм научил сигурно (специално за капиталовия пазар) много повече, отколкото през цялото си образование.
            Едно голямо благодаря

Коментар

• Аз лично не се натягам, само казвам кой ми е помогнал с мненията си. Да не пропусна, дано не бъркам "Мишка" ли или нещо подобно, също така и Императора (винаги правя обратното на неговите пропоръки)

Коментар

• Май тук темата е на кого да се натегнем най-много!!! Аз се натягам на Bobi75 и разбира се Императорът, мда

Коментар

Първоначално изпратено от Само чета
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Bobi75 и разбира се, Императорът
                  Императорът да.
                  Божидар също.
                  Още: abc, Georgi, RAFAL, looser, Valentinski и Neli
                  Колеги, винаги са ме впечатлявали мненията/ знанията на Dash Riprock [май така се изписваше], boshko и looser също много ме кефят. Импа, Боби75 също са ми много полезни... ;0)

Използвам случая да им благодаря за отделеното време и усилия да постват толкова активно! ;0)

Разбира се, горепосочените имена не изчерпват всички полезни трейдъри във форумите, просто това са имената, които ми хруманаха на прима виста.

Със здраве!

Коментар

• znae6t, но той отдавна не пише, засегна се от някои писания

Коментар

...

Коментар

• Най-полезен БФБ трейдър във форума

По примера на колегата, който пусна тема за най-полезния FOREX трайдър, реших и аз да събера мнения кой е най-полезният, за нас форумците, трейдър на БФБ? Няма да посочвам имена във вид на анкета. Нека всеки сам каже кой е бил полезен за него, от кой е научил най-много полезни неща... Аз ще започна с няколко имена и ще оставя на вас да продължите

Nikola, SOFIX, SubZero, аналгина, Bobi75 и разбира се, Императорът(когато не го ядосваме, могат да се научат доста интересни неща от него)...
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
                      Working...
                      X