Как да реагира ,като вече няма свободен кеш....Ако от някъде дойде кеш ,то и пазара ще е друг.Ами така е на Борсата,не може само да се печели ...нека се поучим от грешките си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазара не реагира на добри новини:( както през 1999-2001 г.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MichelangeloНикога не съм криел, че имам акции в IBG
А сега си помисли колко компании реализираха далеч по-висок ръст на цената на акциите си, отколкото ръст на приходитеПрав си, но същите май в момента най-много си патят - моите "любимци" от Оргахим примерно
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПазарът продължава да не реагира на добри новини
1. Инвестор.БГ с ръст от 130% в приходите от продажби за 2007 г.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=58842
2. В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Инвестор.БГ АД-София /IBG/:
На 08.01.2007 год., в град София, на основание решение на Съвета на директорите от 08.01.2007 год., Инвестор.БГ АД-София сключи Договор за реклама с Пиеро 97 МА АД. Агенцията гарантира, че за календарната 2008 година ще организира и реализира реклами на своите клиенти на стойност над 10% от приходите на Инвестор.БГ АД-София за последните 3 години.
Явно не е моментът сега за изкарване на положителни новини, но такива ръстове наистина рядко се срещат и не са за пропускане мисля.
Естествено не е препоръка...Или са си фундаментално подценени още от тогава?
Коментар
Коментар