И какво, наистина ще му се размине защото всеки си е прежалил загубата? То затова продължават да ни работят от всички страни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо подобно на акции - хотел Хранков
Collapse
X
-
Сигнал
Има една нова "Комисия за разследване на имущество натрупано от незаконна дейност" или нещо такова засукано се казва. Пуснете там един "СИГНАЛ" като сте ощетени , сега стратират и се мъчат да оправдаят съществуването си , нямат много реални случай с които да се захванат а тоя е идеален има голямо имущество което се води на негово име.Може да свършат нещо
Коментар
-
Пламен Хранков с неговият хотел е типичен пример за неправомерно натрупване на богатство. Известно е, че има Комисия към Народното събрания по тези въпроси - но там Хранков са го пропуснали.
За каква правова държава можем да говорим, когато главния прокурор все още не е повдигнал дело по случая Хранков. Аргументите за неправомерно натрупаните богатства на Пламен Хранков могат да се докажат пределно лесно.
Т. Тодоров
Коментар
-
Re: Нещо подобно на акции
Първоначално изпратено от arokhИмам едни хартийки - Временно удостоверение на акционерно дружество "Хотелска верига хранков" от 1994.
В тези удостоверения пише, че трябвало да ми дадат акции.
Въпросът ми е имат ли някаква стойност тези удостоверения или мога да ги използвам в тоалетната по предназначение ?
Друго предназначение: могат да се използват и като тапет, но дано не са в голямо количество...
Най-подхожда да бъдат поставени в рамка - да напомнят, че трябва да подлагаме всичко на съмнение!
Коментар
-
Нещо подобно на акции - хотел Хранков
Имам едни хартийки - Временно удостоверение на акционерно дружество "Хотелска верига хранков" от 1994.
В тези удостоверения пише, че трябвало да ми дадат акции.
Въпросът ми е имат ли някаква стойност тези удостоверения или мога да ги използвам в тоалетната по предназначение ?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар