IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИЗМАМА:Transcard Първата истинска кредитна карта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз лично съм много доволна от Транскард - продуктът им е добър, има отстъпки при плащане, гратисен период до 45 дни.

Съпортът им е перфектен, по всяко време се обаждам по тел и получавам пълно съдействие и най-вече - онлайн проверявам движението по сметката ми!

С една дума - ако човек ползва картата разумно и погасява кредита си в рамките на безлихвения период, тази карта е перфектна! А, и освен това не плащам месечна такса за първата година.

Коментар

• Ето какво прави МТел и банките с личните ви данни!

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=[/url]

Коментар

• Соленички са им условията.
        но това може със сигурност да го разбере само този, който ги е чел внимателно, или вече е изпитал на собствен опит техния ефект.
        Правилно. Кьорав карти не играе. Лично аз много се колебая дали да си активирам предложената карта /и на мен се случи, пратиха ми плик/.

Но там няма и помен за запис на заповед и накакви споменавания за 620, 62 или даже за 6.20 лв. няма. Сигурно все пак са делили клиентите, комуто предлагат тази зарибявка, по това колко досега сметки са плащали към М-Тел, как, дали закъсняват, къде работят и др. Абе, яко са разменяли информация извън предмета на М-Тел - комуникациите. това не е редно.
        А "Измама" става, ако:
        1. Ви предложат едни условия, а ви третират по други
        2. Ако самите те не изпълняват условията, поставени от тях самите
        3. Ако Вие се съгласите с тези условия, а после не ги спазвате
        4. Играете си на "тука има-тука нема"
        5....
        По този повод Остап Бендер имаше сентенция: " Има 400 начина да измъкнеш на човек парите без да го вкарваш в гроба. Като свършат те, ще измислим 401-ви"
        Абе, това е като нож - може работа да ти свърши, можеш да се порежеш, а можеш и да се заколиш.
        Затова - очите на четири, ползване - САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ или при добра преценка, че плюсовете са повече от минусите.
        Но картата определено е кредитна - та те ти я дават "заредена", каквото и да си мислиш.
        И който се страхува от електронен шпионаж да не си взема мобилен телефон, да говори само с езика на глухонемите в тъмен килер някъде в Андите с индианци, да ползва възловото писмо и т.н.

Коментар

• Сега се загледах в Транскард. Не искам да ги мисля хората, които са участвали на IPO-то.

Коментар

• ИЗМАМА:Transcard Първата истинска кредитна карта

iskam samo da otbeleja 4e tova koeto firmata i bankata predlagat ne e kreditna karta a taka nare4enite SMART karti, koito imat niakakva vgradena stojnost. ina4eceliq kazus predstavliava raznovidnost na kratkosro4no firmeno kreditirane.

Коментар

Zabravihte da se izkajete po vtorata 4ast ot vaprosa na 4oveka a imenno:Mtel se opitvat da dokajat za poreden put kolko golemi ne6tastnici sa ili kakvo?

Коментар

"" badi ziv i zdrav
                kvi sa iziskvaniata tam za izdawane na American Express

Коментар

American Express mi vze $20 za prosrochen edin den plashtane. Mesechnata mi vnoska po tazi karta e $40. Pozdravi ot USA)

Коментар

Имам карта от 3 месеца от тази с по-скромен кредитенлимит 500лв.
                    до сега не съм доволен само от 1 нещо - че трвбваше да си платя
                    разходите по обслужване на картата за 1 година - 24лв. още първия
                    месец ... а и могат да се теглят пари в рамките на 20% от
                    кредитния лимит което за Clasic 100лв. а на Gold 1000лв.
                    обаче, ако просрочиш плащането над 2-те седмици ще усетиш кво е
                    кожодерска лихва - 1.8% на ден /не на месец или на година/ ...

Коментар

Само си представете някоя лелка на 50 г. как подписва запис на заповед и я праща по пощатата, БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА !.....
                      кьорав карти не играе ще кажете
                      Според мен това си е на ръба на измамата!

Коментар

нямаш екземпляр от запис на заповед или не си подписвал?? Припомни си добре

Коментар

ок, ти ми подпиши менителница за 5000 лв без протест, а аз обещавам да съм лоялен към теб, вЕрвай ми.

Deal ?

Коментар

смятате ли че все още има банки които да рискуват да се издънят като са нелоялни към клиентите? нали после трябва да отпишат дейността си. ако могат да си позволят подобни евтини номера, трябва да са готови скандалът после да ги помете, защото не можеш да покриеш подобно нещо. а от друга страна, нелоялен клиент може да се покрие по-лесно. иди после го издирвай и съди. както каза някой, в България сме все пак и всички знаят съдебната ни система. а медиите, обществеността и нашите ОГЛАСЕНИ мнения са друго нещо (един такъв форум по друга тема имаше за последствие доста сериозен оттзвук но без коментар) така че никой не може да рискува чак толкова ако има сериозен бизнес. така излиза че банката, която е на светло и смята да остане там, има сериозна нужда от презастраховане като не може да си позволи издънки

Коментар

Ейй, хора! Вие как мислите, че практически може да се осигури някаква гаранция за този кредитополучател??? Все пак живеем в България, а тук нещата са... вие си знаете. Някой от вас има ли представа в какъв размер са загубите на банките, които оперират и издават само дебитни карти..., а знае ли някой каква случка имаше преди известно време с едни кредитни карти от ОББ... Аз знам, но не ме питайте, защото няма да коментирам това. Само ще кажа, че си беше сериозен удар. Бих апелирал, когато се коментира тази тема да се направи едно усилие все пак малко по-реалистично да гледаме на нещата.

Коментар

Zashto si prehvurlihte razgovora kum men, az kazah che toi ne me interesuva?!?!
                                Kredit e estestveno, no kreditna karta - ne znam. Pravish li razlika mejdu kredit i kreditna karta.

Pripomniam moita pozicia - ako naistina iskat da podpishesh ZAPIS NA ZAPOVED, kakto beshe spomenato pri otkrivane na temata ot avtora i - znachi ne sa korektni pone za men i nikoga niama da im stana klient.
                                Mejdu drugoto - koi veche polzva Shell? OMV i tova e.

Коментар

Working...
                                X