Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеНека позная - излезли сте от някой адциц и се чудите къде ще е новото джуро и новия експандинг.. Абе хора, що се занимавате с балоняци, толкова ли се свършиха читавите акцийки !?!?
Не е препоръка
Монбат ли или Хим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеИ аз пак си заредих пушката днес. Че бях я поизпразнил около 24-25 ст.
Надявам се че последвалия спад беше за да мине днешния пакет и скоро пак ще е нагоре... до 30 ст. предлагането е доста рехавоНе е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакви турски линии?
абе не е много цвете адсиц-а ама на цена 20стинки, какво му плащам.
Иначе проектите не са много качествени:1) Производствена сграда на която договора изтича, 2) магазин който по всяко време може да бъде освободен, 3) блок в Плевен(родом съм плевенчанин и знам че е гола вода) от който не могат да съберат вземанията си от циганите, 4)Подземни парко места - кой ли плаща?, 5) Някакви договорки със СУ за строеж на някаква сграда(от свързана фирма) срещу замяна на имот, 6)Община Свиленград им отнема в съда библиотеката....и слаб мениджмънт и адски нисък дивидент, но
- Имат 2млн кеш
- имат апетитни декари около летище Крумово
- Имат хубави земи около гребната база в Пловдив
и нямат почти никакви заеми!
Надявам се че последвалия спад беше за да мине днешния пакет и скоро пак ще е нагоре... до 30 ст. предлагането е доста рехавоДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеНека позная - излезли сте от някой адциц и се чудите къде ще е новото джуро и новия експандинг.. Абе хора, що се занимавате с балоняци, толкова ли се свършиха читавите акцийки !?!?
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеА парцела на Дюни защо не го броиш ? За мен той им е най-ценния
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакви турски линии?
Иначе проектите не са много качествени:1) Производствена сграда на която договора изтича, 2) магазин който по всяко време може да бъде освободен, 3) блок в Плевен(родом съм плевенчанин и знам че е гола вода) от който не могат да съберат вземанията си от циганите, 4)Подземни парко места - кой ли плаща?, 5) Някакви договорки със СУ за строеж на някаква сграда(от свързана фирма) срещу замяна на имот, 6)Община Свиленград им отнема в съда библиотеката....и слаб мениджмънт и адски нисък дивидент, но
- Имат 2млн кеш
и нямат почти никакви заеми!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеМисля, не си сгрешил и дълбоко да си цопнал, ще събереш за ботуши!
За сега само турските авиолинии са твърди в райна, но все е нещо като начало, да не говорим за заводските проекти в района + преоценка нагоре на подробностите...
- Имат 2млн кеш
и нямат почти никакви заеми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз също дадох 20Т днес. Имах малък недостиг на кеш за покупките при София БТ.
20-25% за месец са добре, както казваш.
На мен ми купиха през Бенчмарк.
Коментар
Коментар