Първоначално изпратено от e500
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНапример, защото имат пари, а и магазините са лесно продаваеми.
Не препоръчвам нищо, само давам възможен отговор.
п.с. Имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепак питам - ЗАЩО?
Не препоръчвам нищо, само давам възможен отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеайде, поредния, дето обижда на малоумници
Сетих се за Николчо дето ни нарече малоумници че купуваме ССВ на 58 ст., а то след месец беше на лев
Атила, в такива случаи не се ядосвай и тюхкай, а търси пари да се възползваш от възможността, това е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗащо се дразниш? Трябва да си щастлив. Как може да купиш на ниска цена ако няма кой да ти продаде? Явно вече си купил и си изчерпал всички лимити по позицията. Нямам друго обяснение за тази нервност.
Аз не се лакомя да налапам всичко... За мен най важен е контрола на риска,,. Ако срещу мен стой продавач без задръжки - нямам намерение да си увеличавам позицията (която и да е тя) над комфортната за мен като инвеститорк, бройка... Такава ми е инвестиционната нагласа.
Изброените по-долу от мен АДСИЦ + няколко от земеделските реално не би трябвало да се влияят от цирка дето тече в България в момента. защото те - като бизнеси и като мениджмънт не са политически обременени!ЗСтова не е ТРЕЙСа на Бойко и компания
Това не е КТБ - на същия
Не е ЕНЕ-могата - на "щмаците" в лява и т.н.
ТИМ дружинката да не забравя...
Не препоръчвам нищо! Освен здрав разум!
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ да имат и да нямат са си в първата 5-ца на акции от БФБ които си заслужава да имаш според мене.
И не само за мен като гледам анкетата на Мечков....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗащо Брефчето? Да нямат някой нов проект?
И не само за мен като гледам анкетата на Мечков....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз съм си купил... и добавям още! разбира се!
Чудя се просто на тъпанара!!! А и се дразня - като го гледам колко му е паднало пердето... демек му пари в ръцете...
Въобще да продаваш БРЕФ, АКТИВ, ФПП и ЕРГК3 сега - трябва да си тотален малоумник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз съм си купил... и добавям още! разбира се!
Чудя се просто на тъпанара!!! А и се дразня - като го гледам колко му е паднало пердето... демек му пари в ръцете...
Въобще да продаваш БРЕФ, АКТИВ, ФПП и ЕРГК3 сега - трябва да си тотален малоумник!
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКупи му ги и му разреши проблема.
Въобще да продаваш БРЕФ, АКТИВ, ФПП и ЕРГК3 сега - трябва да си тотален !Last edited by X_Y; 20.02.2013, 17:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНе мога да го разбера тоя, дето толкова упорито разпродава ... грешка подарява тук!
То бива бива да си гламав.. ама тоя "юнак" бие рекорда!
· Съветът на директорите на „Актив Пропъртис” АДСИЦ счита, че активите (направените инвестиции землището на с. Крумово (летище Пловдив), са в състояние на незабавна продажба.Съветът на директорите на „Актив Пропъртис” АДСИЦ счита, че активите (направените инвестиции в Парк „Отдих и Култура”, гр. Пловдив), са в състояние на незабавна продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНе мога да го разбера тоя, дето толкова упорито разпродава ... грешка подарява тук!
То бива бива да си гламав.. ама тоя "юнак" бие рекорда!
Коментар
Коментар