Абе тия няма ли да дължат данъци с тия продажби на нерегулиран пазар!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)
Collapse
X
-
В „АКТИВ ПРОПЪРТИС” АДСИЦ постъпиха уведомления по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно които:
Ø „ТРИНИТИ ПРОПЪРТИС“ ЕООД, с ЕИК 202558283, в качеството си на лице, свързано с Димитър Георгиев Русев (управител и краен действителен собственик) - председател на Съвета на директорите, уведомява за сключени от него сделки, а именно: продажба на 90 000 броя акции с право на глас на Многостранна система за търговия – MTF SOFIA.
Сделката е извършена на 28.02.2020 г., при следните параметри:
Брой: 90 000 (деветдесет хиляди акции);
Цена: 12 лв. (дванадесет лева);
Общо: 1 080 000 лв.(милион и осемдесет хиляди лева).
Ø „ДГР“ ЕООД, с ЕИК 175088741, в качеството си на лице, свързано с Димитър Георгиев Русев (едноличен собственик на капитала) - председател на Съвета на директорите, уведомява за сключени от него сделки, а именно: продажба на 76 527 броя акции с право на глас на Многостранна система за търговия – MTF SOFIA.
Сделката е извършена на 28.02.2020 г., при следните параметри:
Брой: 76 527 (седемдесет и шест хиляди петстотин двадесет и седем акции);
Цена: 12 лв. (дванадесет лева);“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение...,а сега кажете откъде дойде този невероятен ръст на тази иначе не чак толкова обещаваща акция......В смисъл че има и други стойностни ,само че по стечение на обстоятелствата към момента са заврени в кучи "дупки"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСпечелилите да ви е честито,а сега кажете откъде дойде този невероятен ръст на тази иначе не чак толкова обещаваща акция......В смисъл че има и други стойностни ,само че по стечение на обстоятелствата към момента са заврени в кучи "дупки"
И докато на Запад подобни придобивания обикновено стават точно по този начин, в БГ това е изключение и като се случи ни шашка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНаистина е сладко, когато вярваш, надяваш се и очакваш нещо дълго време и то се случи Поздрави!
Верно, да Ви е сладко, макар и твърде рядко! - по тия ширини, аз бях от невярващите тука и се изморих да ги броя и гледам тия парцели
пп. мисля че не е от тях а проекта е причината според мен, но ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеЕ, браво!
Браво на мажоритаря и честито на акционерите - продали и държащи.
В днешните смутни за борсите времена - такава красота.
Акцията се оказа изключително благодатна инвестиция.
Като се има предвид, че се купуваше за ок. 20 ст. преди сплита.
Като дъжд в пустиня ни дойде кешчето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
Средната цена на кв.м е 40 euro.
Това прави над 2.5 м.евро за декарите, които притежават само в тази част на града.
Ако оценим по същата цена и парцелите около Крумово там трябва да добавим още 3.5 м.евро
Успех с инвестициите!Last edited by BSEtrader; 22.01.2020, 14:14.
- 1 like
Коментар
Коментар