If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес питах един оракул на каква цена е одобрено търговото за холдинг "Асенова крепост" и след като си платих 100лв за гадаенето ми каза че е на 3лв за парче.
Моя ник е достатъчна гаранция че не говоря празни приказки.Досега никой не съм излъгал нито подвел и нямам намерение да подвеждам никого.Ако искаш виж какво съм писал в темите за "Синергон холдинг" и "Холдинг Дунав"-хората които ми повярваха и действаха като мен направиха доста пари.Аз самият съм изкарал досега от борсата достатъчно пари и не ми трябват пари спечелени чрез разпространяване на невярна или заблуждаваща информация.За твое сведение съветвам пет души как да ивестират и никой досега не се усъмнил в достоверността на информацията която излиза от мен и никой не съжалява когато прави това което му казвам да направи.
Не притежавам акции нито на Асенова крепост, нито на холдинга. Твърде големи избушеняци са (това е личното ми мнение)!!!!!
Казусът е принципен!!!!!
Следя ги от време на време и съм имал акции ..... някакви облигации имат около 10 м. и търговото ми е загатка на колко може е . Атила колко предполагаш че е...
кой да тикаже! Нали знаеш как се определя цената - от 1 до 100.... както ти хрумне! Макар формално да си има методика....
Не притежавам акции нито на Асенова крепост, нито на холдинга. Твърде големи избушеняци са (това е личното ми мнение)!!!!!
Казусът е принципен!!!!!
Следя ги от време на време и съм имал акции ..... някакви облигации имат около 10 м. и търговото ми е загатка на колко може е . Атила колко предполагаш че е...
Коментар