Да не възкръсне от мъртвите- беше добра компания..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Асенова крепост АД (ASKRE)
Collapse
X
-
Тука хвърчат, както казва Митьо Пищова, "кибапчитаа, мибапчитаа, кифтьетааа...".
Някой ако е инвестирал може вече да поръчва "момиченцаа, манИкенкии, до 23 години, до 49 килограма, да ги къпе в жакузитаа, макузитааааа..."Last edited by kashoooo; 21.01.2013, 16:57.
Коментар
-
Моя ник е достатъчна гаранция че не говоря празни приказки.Досега никой не съм излъгал нито подвел и нямам намерение да подвеждам никого.Ако искаш виж какво съм писал в темите за "Синергон холдинг" и "Холдинг Дунав"-хората които ми повярваха и действаха като мен направиха доста пари.Аз самият съм изкарал досега от борсата достатъчно пари и не ми трябват пари спечелени чрез разпространяване на невярна или заблуждаваща информация.За твое сведение съветвам пет души как да ивестират и никой досега не се усъмнил в достоверността на информацията която излиза от мен и никой не съжалява когато прави това което му казвам да направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Не притежавам акции нито на Асенова крепост, нито на холдинга. Твърде големи избушеняци са (това е личното ми мнение)!!!!!
Казусът е принципен!!!!!
А другарите тука - буквално каквато си искат!
Коментар
-
Не притежавам акции нито на Асенова крепост, нито на холдинга. Твърде големи избушеняци са (това е личното ми мнение)!!!!!
Казусът е принципен!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93и на сайта на КФН няма инфо....
тия вече съвсем за малоумници ни вземат!!!!
Тъпи копелета! Отправят търгово, без да обявяват цената!
Ама това е безобразие!!! Да не е обявена цената! Знам, че е въпрос на технически пропуск!!!! Или за дебелоока пезпардонщина!!!!!
Ама с такива малоумщини - не се печели доверие!! Нито към конкретната компания, нито към капиталовия пазар като цяло!!!!
Не притежавам акции нито на Асенова крепост, нито на холдинга. Твърде големи избушеняци са (това е личното ми мнение)!!!!!
Казусът е принципен!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от smartiна каква цена е одобреното търгово някой знае ли?
тия вече съвсем за малоумници ни вземат!!!!
Тъпи копелета! Отправят търгово, без да обявяват цената!
сега и цена
каквото дадат дататНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар