IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БОРСАТА КАТО ХАЗАРТ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    точно!
    Споделям ващо мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      С едно изречение:Всичко около нас е хазарт.Целият живот.Въпроса е кой как може да анализира и пресмята.
      точно!

Коментар

• Kqde ostana toy bate vi Milko?

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Какъв пропуск от моя страна, нямам нито мустаци, нито каскет. Но и на тебе Милко ти липсва много за да се числиш към ИНВЕСТИЦИОННАТА ОБЩНОСТ в БГ.
          Най-накрая УЦЕЛИ един факт.Разбираш смисъла на УЦЕЛИЛ надявам се.Нямам никакво намерение да се приобщавам към такова нещо като инвестиционната общност в БГ.
          Така че виждаш човек дори когато е заблуден може да УЦЕЛИ но това не го прави различен от това което е!

Коментар

• Какъв пропуск от моя страна, нямам нито мустаци, нито каскет. Но и на тебе Милко ти липсва много за да се числиш към ИНВЕСТИЦИОННАТА ОБЩНОСТ в БГ.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Така нареченият Милкостоев да не е новото превъплъщение на предишния Симеон велики, който достатъчно злоба изля срещу българските медсестри и сега изглежда не смее да се появи със същия линк, но не може да се укроти горкият, къде ще намери събеседници според нрава си, на улицата ще го набият, виж във форума е нещо по-друго, имената си можеш да сменяш след всяко оплескване.

Коментар

Напрао ме уби. Ами че и доматите и краставиците минават през борса бе младеж. А тяхното стойностно изражение пак са финикииски знаци. Тренда при тях бе яко нагоре. - дъждовна година, слабо производство, голямо търсене. А и ракииката не върви без салата.
                Georgi и ника ти е точен стига да имаш каскет и да си мустаклия всичко ще си е на мястото на 100%.
                Мъка...жал ми е за БГ инвестиционната общност ако е като теб.

Коментар

• Само хазартния елемент дето липсваше.

Коментар

• Напрао ме уби. Ами че и доматите и краставиците минават през борса бе младеж. А тяхното стойностно изражение пак са финикииски знаци. Тренда при тях бе яко нагоре. - дъждовна година, слабо производство, голямо търсене. А и ракииката не върви без салата.

Коментар

Първоначално изпратено от milkostoew
                      Не се обиждай и не го приемай лично.Ти просто има много да четеш докато разбереш що е инвестиция,борса и финансов риск.
                      Успех!
                      Човек се учи докъто е жив. От осем години съм на пазара и съм получавал удари под пояса колкото искаш. Имам впредвид реално производство, с реална инвестиция,с реален финансов риск, и всички прилежащи екстри към него. Лошото е че между теорията и практиката в България разликата е голяма. Затуй четенето съм го поизоставил на втори план.
                      Човече извинявай но темата тук касае финансовите пазари в различните и форми.Никъде не говорим за домати и краставици или пък за предприемачестов.Има разлика и тя е ГОЛЯМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от milkostoew
                        Не се обиждай и не го приемай лично.Ти просто има много да четеш докато разбереш що е инвестиция,борса и финансов риск.
                        Успех!
                        Човек се учи докъто е жив. От осем години съм на пазара и съм получавал удари под пояса колкото искаш. Имам впредвид реално производство, с реална инвестиция,с реален финансов риск, и всички прилежащи екстри към него. Лошото е че между теорията и практиката в България разликата е голяма. Затуй четенето съм го поизоставил на втори план.

Коментар

• Първоначално изпратено от РАСОТО
                          Трябваше комай да кръстим тая тема: “Накърнени самочувствия” или “Плюй и оближи!”, или “Ехото на фукнята”, или “И хазарт, и борса все тая!”, или “Свободна тема за престрелки”, или “Махленски реплики” и прочие.
                          Не общувам с хора говорещи на "комай".

Коментар

• Извинявай, РАСОТО, аз бях дотук !

Коментар

• Трябваше комай да кръстим тая тема: “Накърнени самочувствия” или “Плюй и оближи!”, или “Ехото на фукнята”, или “И хазарт, и борса все тая!”, или “Свободна тема за престрелки”, или “Махленски реплики” и прочие.

Коментар

• Първоначално изпратено от gard
                                Да наистина е така, ти не наричаш хората "простаци", ами хайде да не изреждам............., а не е ли по-добре да обясниш, къде според теб грешат, ти какво мислиш, в края на краищата, нали това е предназначението на този форум или пак ще ми отговориш с цитат и после " ти нали си знаеш ......"?
                                Показване на грешките............не,мерси не пуша!
                                А предназначението на форума е различно за различните хора.
                                Ти шампанското го пиеш но някои се къпят в него....

Коментар

Working...
                                X