Първоначално изпратено от vixata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой брокер/платформа да изберем за дългосрочно инвестиране
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, ако ще си купувате само S&P500 Интерактив Брокерс, а може и Фрийдъм 24. Аз отскоро си направих акаунт и при тях (Фрийдъм24) по-удобен ми е, голям световен брокер, от скоро имат офис в България. Относно таксите ИБ са с най-ниските, но не ми се струва основополагащо за избор. Разгледайте платформите коя ще Ви е най-удобна за работа, не определяйте спрямо някакви жълти левчета разлика в комисионните. Аз не познавам Адмирал Маркетс, не мога да изкажа мнение. Може някой друг колега, който ги е ползвал да изрази мнение. Повечето имат защита до 20к Евро, ако не се лъжа Адмирал са рекламирали до 100к Евро. За тегленето не знам, аз не тегля.
Дано съм Ви бил полезен. Ако имате още въпроси с радост ще Ви отговоря ако мога.
Честита Нова Година! Желая много здраве и късмет!
Благодаря много за отговора, ще се насоча към Интерактив Брокерс или Фрийдъм 24. Ще разгледам платформите и ще видя коя е по-удобна. Имаш ли представа дали в една от двете платформи може да се направи автоматично инвестиране - тоест всеки месец автоматично да се купува например s&p500 с определена сума, която е изтеглена автоматично от карта?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vixata Разгледай мнениеЗдравейте,
Бихте ли ми предложили някой брокер/платформа за дългосрочно инвестиране в S&P500, спрямо такси, застраховка на пари, теглене и тн.
Някой има ли мнение за freedom24 или admiralmarkets?
Дано съм Ви бил полезен. Ако имате още въпроси с радост ще Ви отговоря ако мога.
Коментар
Коментар