Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София - Въпроси и отговори
Collapse
X
-
AfterDark
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА СМЕШНИЦИ?
КАК МОЖЕ ДА НЯМА НИТО ЕДИН УВОЛНЕН СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ИЗЦЕПКИ?
КАК МОЖЕ ДА НЕ СА ВИ ПРИВАТИЗИРАЛИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ?
КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ВЗИМАТЕ ПРЕМИИ?
ПРЕМИИ СЕ ДАВАТ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА, БЕ НЕЩАСТНИЦИ!
КАТО СИ ХАРЧИТЕ ПРЕМИИТЕ ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ!
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MachineGunИ графичен оператор на БФБ
Най отдолу въвеждаш код на акция
все пак в BSE charts има таблица quotes, където има всички котировки - O, H, L, C и обемите... но няма среднопретеглени... е нищо ще използвам AVG функция пък ще видим.Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vomitusНякой знае ли дали някъде може да се открие информация в табличен вид и с хронологична последователност за средно-дневните цените на акциите на всяка една компания?
в инвестора не съм виждал, затова моля някой ако знае да каже.
имам идея да направя нещо като иконометричен анализ....
http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1212Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Коментар
-
Някой знае ли дали някъде може да се открие информация в табличен вид и с хронологична последователност за средно-дневните цените на акциите на всяка една компания?
в инвестора не съм виждал, затова моля някой ако знае да каже.
имам идея да направя нещо като иконометричен анализ....Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iliooНякои би ли ми помогнал с линк където мога спокоино да си гледам графиката на софикс и дружествата, че тази в сайта на БФБ е трагедия, гледам и не вярвам що за простотия са сложили там (маркера показва едно, от страни друго). То май целия сайт е една голяма простотия. Имам странното чувство че тука ако ги хване един някои по пернат юрист, ще им скъса шортите от дела.
То бива бива ама нещата почват да излизат извън граници!!!
Коментар
-
Някои би ли ми помогнал с линк където мога спокоино да си гледам графиката на софикс и дружествата, че тази в сайта на БФБ е трагедия, гледам и не вярвам що за простотия са сложили там (маркера показва едно, от страни друго). То май целия сайт е една голяма простотия. Имам странното чувство че тука ако ги хване един някои по пернат юрист, ще им скъса шортите от дела.
То бива бива ама нещата почват да излизат извън граници!!!Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Bobi75
ИСКАМ ДА ПИТАМ БФБ ДАЛИ КОНСОЛИДИРАНИТЕ ОТЧЕТИ ДЕТО ГИ ЧАКАМЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ КАЧЕНИ НА САЙТА НА БОРСАТА ИЛИ НЕ??????
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от trolaтова изобщо не ми харесва и сега какво всяка сутрин ще си купувам по 10 вестника и ще следя като луд 30-40 интернет сайта на различни компании така ли . Писна ми от БУЛГАРИСТАН
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от trolaтова изобщо не ми харесва и сега какво всяка сутрин ще си купувам по 10 вестника и ще следя като луд 30-40 интернет сайта на различни компании така ли . Писна ми от БУЛГАРИСТАН
Отговорите са много.
За съжаление не много приятни.
Коментар
Коментар