IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София - Въпроси и отговори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AfterDark
    КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА СМЕШНИЦИ?

КАК МОЖЕ ДА НЯМА НИТО ЕДИН УВОЛНЕН СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ИЗЦЕПКИ?

КАК МОЖЕ ДА НЕ СА ВИ ПРИВАТИЗИРАЛИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ?

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ВЗИМАТЕ ПРЕМИИ?

ПРЕМИИ СЕ ДАВАТ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА, БЕ НЕЩАСТНИЦИ!

КАТО СИ ХАРЧИТЕ ПРЕМИИТЕ ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ!

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!
    Съгласен!

Коментар

• КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА СМЕШНИЦИ?

КАК МОЖЕ ДА НЯМА НИТО ЕДИН УВОЛНЕН СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ИЗЦЕПКИ?

КАК МОЖЕ ДА НЕ СА ВИ ПРИВАТИЗИРАЛИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ?

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ВЗИМАТЕ ПРЕМИИ?

ПРЕМИИ СЕ ДАВАТ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА, БЕ НЕЩАСТНИЦИ!

КАТО СИ ХАРЧИТЕ ПРЕМИИТЕ ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ!

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

Коментар

• Господа от БФБ, актуализирайте броя акции на ZAHZA в раздела Емисии в Кобоса, някой може да пострада сериозно заради немарливостта ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от MachineGun
          И графичен оператор на БФБ

Най отдолу въвеждаш код на акция
          да това е ясно, но там не са среднопретеглените цени...
          все пак в BSE charts има таблица quotes, където има всички котировки - O, H, L, C и обемите... но няма среднопретеглени... е нищо ще използвам AVG функция пък ще видим.
          Не е препоръка!

Коментар

• И графичен оператор на БФБ

Най отдолу въвеждаш код на акция
            Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от vomitus
              Някой знае ли дали някъде може да се открие информация в табличен вид и с хронологична последователност за средно-дневните цените на акциите на всяка една компания?

в инвестора не съм виждал, затова моля някой ако знае да каже.

имам идея да направя нещо като иконометричен анализ....
              Само това, ако те устройва.

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1212
              Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

• Някой знае ли дали някъде може да се открие информация в табличен вид и с хронологична последователност за средно-дневните цените на акциите на всяка една компания?

в инвестора не съм виждал, затова моля някой ако знае да каже.

имам идея да направя нещо като иконометричен анализ....
                Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
                  Някои би ли ми помогнал с линк където мога спокоино да си гледам графиката на софикс и дружествата, че тази в сайта на БФБ е трагедия, гледам и не вярвам що за простотия са сложили там (маркера показва едно, от страни друго). То май целия сайт е една голяма простотия. Имам странното чувство че тука ако ги хване един някои по пернат юрист, ще им скъса шортите от дела.

То бива бива ама нещата почват да излизат извън граници!!!
                  Аз си гледам графиките от там. Просто гледай това, което показва маркера. А иначе може да си свалиш някоя програма на някои от посредниците. Напр. на deltastock. Но на мен те не ми харесват. Не знам, но мисля, че и еврофинанс имат безплатно демо. Провери и дано ти харесат повече. Успех!

Коментар

• Някои би ли ми помогнал с линк където мога спокоино да си гледам графиката на софикс и дружествата, че тази в сайта на БФБ е трагедия, гледам и не вярвам що за простотия са сложили там (маркера показва едно, от страни друго). То май целия сайт е една голяма простотия. Имам странното чувство че тука ако ги хване един някои по пернат юрист, ще им скъса шортите от дела.

То бива бива ама нещата почват да излизат извън граници!!!
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Само аз ли, от днес, не виждам информация за сключените договорени сделки /репа/, от официалния бюлетин на борсата /на текущата сесия/ ) Няма я тази информация и за предишните дни. Вчера си спомням, че я имаше, това да не би, да е поредното информационно затъмнение?

Коментар

• ИСКАМ ДА ПИТАМ БФБ ДАЛИ КОНСОЛИДИРАНИТЕ ОТЧЕТИ ДЕТО ГИ ЧАКАМЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ КАЧЕНИ НА САЙТА НА БОРСАТА ИЛИ НЕ??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          Господа от БФБ, писна ни от вашите циркаджийски номера!
                          Правилното в случая е "Господа от КФН, писна ни от вашите циркаджийски номера!"
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
                            Първоначално изпратено от trola
                            това изобщо не ми харесва и сега какво всяка сутрин ще си купувам по 10 вестника и ще следя като луд 30-40 интернет сайта на различни компании така ли . Писна ми от БУЛГАРИСТАН
                            А през времето от предоставянето на информацията на вестника до неговото излизане на сергията, колко ли души ще знаят вече за какво става въпрос. И накрая на практика ще четем прочетен вестник.
                            Така е за съжаление, а ако ти трябва инфо ще трябва да търсиш ИП-то си с надеждата че той е по осведомен ,а ако тои случайно забрави да ти каже нещо важно ??? или ако в тази медия объркат някоя цифра???

Коментар

• Поредната глупост измъдрена от чиновническите тикви!
                              Нека първо КФН да се подготви с подходящ сайт и пр. и тогава да правят такива промени!
                              Господа от БФБ, писна ни от вашите циркаджийски номера!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
                                Първоначално изпратено от trola
                                това изобщо не ми харесва и сега какво всяка сутрин ще си купувам по 10 вестника и ще следя като луд 30-40 интернет сайта на различни компании така ли . Писна ми от БУЛГАРИСТАН
                                А през времето от предоставянето на информацията на вестника до неговото излизане на сергията, колко ли души ще знаят вече за какво става въпрос. И накрая на практика ще четем прочетен вестник.
                                Пък и случайно ако допуснат неволно някоя печатна грешчица, какво ли ще стане докато я коригират?

Отговорите са много.

За съжаление не много приятни.

Коментар

Working...
                                X