If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сдружение на миноритарните акционери и инвеститори
Не съм сигурен, че "миноритарните" ще ни задоволи като определение. Нека оставим това на хората,които ще оформят документацията. Стига да се намерят такива
Само с приказки не става! Мен и за приказките ме няма.
На първо време трябва да се види има ли интерес. В темата може да се пусне запитване към евентуални желаещи, но също е нужно
в другите теми да се извърши огласяване и подканяне Трябва някой юрист да нахвърли скелета на устройството на асоциацията. Търси се доброволец.
.
Благодаря ! Не знам до колко е удачно да се нарече асоциация на дребните инвеститори. Може би най добре Асоциация на инвеститорите за да няма делене още в името на дребни и едри !
Давайте колеги мнения как можем да процедираме и най сетне да бъде свършена тази работа, защото това е нещо с дългосрочна полза за всички.
Инициативен комитет на първо време от юристи и активисти.
Много добра идея за асоциацията. По-добре, че е в отделна тема. Трябва да се обсъдят много неща, критерии за членство, органи на управление, цел и дейност, седалище и адрес на управление, членски внос и т.н.
Благодаря ! Не знам до колко е удачно да се нарече асоциация на дребните инвеститори. Може би най добре Асоциация на инвеститорите за да няма делене още в името на дребни и едри !
Давайте колеги мнения как можем да процедираме и най сетне да бъде свършена тази работа, защото това е нещо с дългосрочна полза за всички.
Коментар