аз предлагам асоциация на непрофесионалните инвеститори
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Асоциация на дребните инвеститори
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
про боно ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНякой адвокат няма ли да се самопредложи?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСдружение на миноритарните акционери и инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСамо с приказки не става! Мен и за приказките ме няма.
в другите теми да се извърши огласяване и подканяне Трябва някой юрист да нахвърли скелета на устройството на асоциацията. Търси се доброволец.
.Last edited by Trakatrak; 25.04.2024, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Благодаря ! Не знам до колко е удачно да се нарече асоциация на дребните инвеститори. Може би най добре Асоциация на инвеститорите за да няма делене още в името на дребни и едри !
Давайте колеги мнения как можем да процедираме и най сетне да бъде свършена тази работа, защото това е нещо с дългосрочна полза за всички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕто тема за да се обсъди идеята на Здравко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕто тема за да се обсъди идеята на Здравко.
Давайте колеги мнения как можем да процедираме и най сетне да бъде свършена тази работа, защото това е нещо с дългосрочна полза за всички.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар