Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АКЦИЯ НА ДЕНЯ
Collapse
X
-
Last edited by petyob; 17.01.2024, 12:26.
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнениеЗалагам на Петрол.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнениеЗалагам на Петрол.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеАз няма да дам тикър, защото нито имам някаква информация, нито съм известен с прецизната си интуиция в "залаганията". Обаче адмирирам инициативата и ще я следя с интерес.
Липсата на голям брой спекуланти и дневни търговци също е слабост на нашата борса. Това я прави плитка и потиска оборотите. Така че дерзайте и дано дневните победители преведат успехите си на езика на парите
Напълно подкрепям !
И темата е интересна наистина и би било добре да се подкрепи развитието и от Инвестор.бг
Мисля ,че момента е подходящ в БФБ да се случат интересни неща и те повече да се популяризират от сайтовете на Инвестор и Инфосток и техните собственици,които имат сравнително големи медийни възможности !
Но трябва и личния им пример,без което всяка тяхна инициатива е демагогство !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз няма да дам тикър, защото нито имам някаква информация, нито съм известен с прецизната си интуиция в "залаганията". Обаче адмирирам инициативата и ще я следя с интерес.
Липсата на голям брой спекуланти и дневни търговци също е слабост на нашата борса. Това я прави плитка и потиска оборотите. Така че дерзайте и дано дневните победители преведат успехите си на езика на парите
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар