Първоначално изпратено от pln
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сделка за 1 акция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнениеМотивите на купувача са без значение. Платформата не трябва да допуска сделка, за която комисионата е 185% от стойността.
Коментар
-
За мен по-скоро решението е да отпадне минималния праг за комисиона при посредниците. Най-малктото изглежда по-реалистичната мярка от това да има минимум за стойност на сделка. Един Градус на 1.35 трябва да се прехвърля с комисиона от 0.01 лв., което пак е в полза на посредника със закръглението при 0.5%.
Разбирам възмущението, на всички ни се е случвало да "надплащаме" комисиони заради малки сделки. И мен ме дразни, ама...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тази сделка е на откриващ аукцион. Тези на аукционите никой не се опитва да купува продава една акция. Просто като някой пусне купува 200 акции на по-висока от пазарната например, друг пуска 199 акции продава за да не свали цената, но в същото време да продаде той. И на мен се е случвано няколко пъти да остана с 1 акция сделка в такива аукциони.
Като цяло нямам проблем с моя брокер - в края на месеца, ако средния размер на сделката е над определен размер ми връщат комисионна за тези сделки в които съм надплатил като процент.http://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Сделка за 1 акция
Защо е допустима такава простотия? Как БФБ и инвестиционните посредници очакват да дойдат хора на пазара, когато заради такива тарикатщини отвращават всеки излъгал се да участва на пазара. Това е платформа за мазохисти или идиоти, остава да си изясня аз какъв съм точно.Тагове: Отмаркиране на всички
- 6 Харесвания
Коментар