If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазара не се е откроила вдигал само..Нещо си в грешка..Няма пазари,които само се вдигат..Ти явно си извън времето.
Когато избухна пандемията какво стана с пазарите..Моля не пиши н верни неща..
Е, не настана гибел и разруха! Паднаха с 30-тина процента и за три месеца възстановиха с горница. Нито вълна от фалити, нито опашки пред кухните за бедни. В крайна сметка корекция и продължаваме да надуваме!
Пазара не се е откроила вдигал само..Нещо си в грешка..Няма пазари,които само се вдигат..Ти явно си извън времето.
Когато избухна пандемията какво стана с пазарите..Моля не пиши н верни неща..
Киро, ние шест години обясняваме защо пазарът няма да пада много, а ще се дига и че особено ще растат тек компаниите (макар че аз нямам много тек)
Моите обяснения с времето станаха и по-суфистицирани, защото междувременно понавялозах малко по-професионално в материята. Сега няма как с две изречения да ти обясня
В същото време от края на 2015 у форумо се говори за голамото сгромолясване на фондовия пазар у Америка
Да си все биче 12 години на БФБ и да се гордееш , когато пазара пада и не се възтановява какво е..Може много определения да се дадат.. ИЗОБЩО ТЕЗИ ПОНЯТИЯ БИКОВЕ - МЕЧКИ СИ ГИ ОПРЕДЕЛЯТЕ КАКТО ВИ ПАДНЕ..На нормалите пазари как се сменят, можете ли да кажете..
Коментирането на другите, а не на конкретни борси, компании и др. инвестиции е най-голямата простотия в този форум. Обикновено е дело на киселяци, които гледат отстрани и "предупреждават" как ще се занули.
Възможно е, но напиши едно аргументирано мнение, а не кълни като съща циганка. В случая на Осло аргументът е "помня 2007ма". Хубу, пич, ама това е аргумент на ниво квартална кръчма. Още малко и спомени от казармата ще вкара.
Личното ми мнение съм го писал много пъти - в инфлационна среда е безумие да се държи кеш в очакване на някакъв спад в абсолютна стойност.
===
добавка: като цяло нивото на форума е ниско, но пък е много над нивото на материалите в сайта.
Коментар