IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли и други измамени от Юг Маркет?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Izvinete se na izmamnicite ot Juga- te taka izvurtjaha ne6tata 4e se izkaraha po 4isti ot planinski ru4ei. Sa6to KFN ne gi proveri vse pak.

Коментар

• и аз бях много изненадам
      от тука чувам хубави приказки за тях.
      съжалявам че стана така сигурно са имали некви затруднения.
      щото ми казаха че са ги продали на ххх, и казаха че те ще ми се обадят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh^dow
        Явно ти отговаряш эа юга днес.работното време свърши и сега заработваш на хонорар.И не ми дръж такъв тон момък бледен.Задай си въпроса -защо никой не ги обича.Или пак всичко е от завис.Аре аз отивам да си угаждам а ти още много ще висиш тука.Игледай утре началника да е доволен
        да не ти държа тон защото какво.....

а пък теб явно доста те е напекло. ако работех за тях нямаше да си позволя да държа такъв тон. бледа може да бъде само сянката ти.

я кажи да чуя и каква комисионна плащам за сделките си на борсата. изглежда си по запознат с движението по сметката ми или си поредния пубер мислещ се за велик във форума

жив и здрав бъди

с тази тема бях дотук

Коментар

• Лично аз, не съм бил лъган досега от ЮГ-Маркет. Преди време съм си търгувал, чрез тях акции. Имат един изключително добър човек при тях - Галя и много съм й благодарен даже. Ако всички брокерки бяха като нея - само може да се мечтае. А вие господа, които търгувате през COBOS, какви комисиони плащате - едва ли са по-ниски отколкото са кобосите на ЮГа.

Коментар

• Явно ти отговаряш эа юга днес.работното време свърши и сега заработваш на хонорар.И не ми дръж такъв тон момък бледен.Задай си въпроса -защо никой не ги обича.Или пак всичко е от завис.Аре аз отивам да си угаждам а ти още много ще висиш тука.Игледай утре началника да е доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от viva
              Kak "при тях"?Ами ти си "от тях". Кво се прайш?

след като си такава гадателка защо не ми кажеш как ще затвори в петък евро/долар в ню йорк.

а пък до тогава можеш да гледаш звездите и да сънуваш разни работи

щото като гледам трудно ти се отдава да разбереш два реда

айде жив и здрав

Коментар

• Kak "при тях"?Ами ти си "от тях". Кво се прайш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh^dow
                  Еее то тука стана голямо меле.Остава и ти да си имал проблеми!То проблемите са по селата не във Форекса.Но теб те цакат с големите комисионни-едни от най-високите в БГ
                  на теб пък кой ти каза че имам сметка като форекс клиент при тях.айде ходи на сянка някъде

Коментар

• Още един който не е с всичкия си

Коментар

• ха ха много филми гледаш.
                      жената ще трагне от пловдив като има ясновидски способности че след 7 часа ще пусна тема във форума.
                      ако е тъй много кофти значи е закъсняла, вече пуснах темата
                      хахаха

Първоначално изпратено от SOFIX
                      Първоначално изпратено от manowar
                      имам договор за покупко продажба
                      и пуснахме жалба до прокоратурата и явно не е била само нашата защото от там бяха наясно.
                      и в пловдив се обаждахме и там телефоните даваха заето. Явно не сме звънели само ние че си ги бяха оставили отворени.
                      И незнаех че требе да имаш изкаран курс по бизнес и финанси че да се защитиш от такива измами.
                      и не сега съм се усетил просто сега писах в форума.
                      Ама че няма да пия студена вода нема щото вчера ми се обади неква жена се срещнахме в едно кръчме не в офис и там вече ми изплатиха кинтите
                      А-а-а-а-а те са чакали да пуснеш тема в инвестора че са те измамили и след това са решили да ти се обадят и да ти изплатят парите така ли?

Следващият път като решиш да се ебаваш с пишещите тук недей да клеветиш когото и да било щото не е добре.

Коментар

• Метълче, можеш ли да обясниш как точно след като пусна темата в Инвестора, от Юг Маркет разбраха, че става дума за теб, въпреки, че не си написал името си, обадиха ти се и ти дадоха паричките??? Най коректно ще бъде, ако инвестора просто изтрие тази тема защото на всички ни тук е ясно за какво става дума!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от manowar
                          имам договор за покупко продажба
                          и пуснахме жалба до прокоратурата и явно не е била само нашата защото от там бяха наясно.
                          и в пловдив се обаждахме и там телефоните даваха заето. Явно не сме звънели само ние че си ги бяха оставили отворени.
                          И незнаех че требе да имаш изкаран курс по бизнес и финанси че да се защитиш от такива измами.
                          и не сега съм се усетил просто сега писах в форума.
                          Ама че няма да пия студена вода нема щото вчера ми се обади неква жена се срещнахме в едно кръчме не в офис и там вече ми изплатиха кинтите
                          А-а-а-а-а те са чакали да пуснеш тема в инвестора че са те измамили и след това са решили да ти се обадят и да ти изплатят парите така ли?

Следващият път като решиш да се ебаваш с пишещите тук недей да клеветиш когото и да било щото не е добре.

Коментар

• КЬОПЕК БАУ-БАУ...........КЕРВАН ГИДЕЛИМ...............

Коментар

• Te sega zamitat sledite, no ti pi6i i do KFN

Коментар

• Еее то тука стана голямо меле.Остава и ти да си имал проблеми!То проблемите са по селата не във Форекса.Но теб те цакат с големите комисионни-едни от най-високите в БГ

Коментар

Working...
                                X