Днес ми се струва че ще сме на червено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панически Оптимизъм (или/ѝ) Оптимистична Паника на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБи било много интересно Софикса да се размаже.Да направи едно спускане до 200-250 да речем.Интересно ми е после ще има ли още мераклии да се занимават с нашата борсичка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп
Е как кой? Ми този дето я е започнал,
Като му пишеш в темите, и самочувствието му се увеличава съвсем незаслужено.
В смисъл - я ква хубава тема съм създал, всички пишат в нея, голема работа съм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А дано!!! Чул те господ 200 Софикс.Добре звучи .Last edited by Три без коз; 11.01.2019, 11:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧе как да е иначе при поредната добре дошла Световна икономиеска Криза? Дочакахме я. Лично аз, съм оптимист бг софиксът да стигне 200. Ей така, за кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре започваме годината със спад на борсата.Тъй да е цялата година .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха ква война бе човек Нито Германия има армия нито Франция.Освен това не са независими държави бае Дони с перчема квот каже
Коментар
-
Разбира се че е по-добре но война ще има.Ще започне отново от Европа.Чудя се само от Германия или от Франция ще започне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Те китайци и руснаци хванати от гората.
Коментар
-
Разбира се че е по-добре но война ще има.Ще започне отново от Европа.Чудя се само от Германия или от Франция ще започне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
По добре Дауто да се срива отколкото да има война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДо обяд Дауто е еече 200 пункта надолу
Коментар
Коментар