If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така си е,гаден съм многоно всичко което пиша е истина
Защо така, защо даваш здраво в гадното, тогава истината е неясна, нали знаеш - може да е твоята или чуждата.
Дай малко по-спокойно, не е нужно да си вечната контра.
BTW, с музиката си пасваме -)
Добре де, добре.Няма да се смея вечеТо защото 10% фира не е много,ако е като при Сирма,може и 25-30%
Всеки човек е редно да се замисли какъв иска и какъв не иска да бъде. Ти си олицетворението за това какъв не искам да бъда - да си правя труда, само и само да навредя на хората без да имам никаква облага от това. Бих предпочел да съм крадец, лъжец, грозник, тъпак и т.н. пред това да обикалям във всяка тема и да ми прави кеф като дразня хората. При това без цифри, факти, да не говорим за аргументации. Наистина мисля, че имаш сериозен проблем - нещо като децата, които убиват животни за кеф, а след това знаем какво се случва с тях. На практика нямам акции тук, но пожелавам успех на компанията и на всички с акции в нея.
П.П. Не е нужно да ми отговаряш - това е първият и последния път, който влизам в комуникация с теб. Ако искаш се замисли над казаното, а ако не искаш - просто ме препсувай и карай както си знаеш.
Коментар