Първоначално изпратено от pjc50313869
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Дали е вярно ,че пилетата Градус дават 10% фира още след размразяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Дали е вярно ,че пилетата Градус дават 10% фира още след размразяване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеКолеги, я обяснете на несведущия защо това полугодие има 21 млн печалба, а година по рано - нищо. Предварително Благодаря ако прочета компетентно мнение.
Това отговаря ли на въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеМного добре. Числата ми харесват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнениеОтчет има Q2:
https://www.gradus.bg/finansovi-otcheti
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
Какво толкова я чакам ли?!?
Купих си и то доста на IPO-то! Най-голямото супер успешно събитие на БФБ за последните години и след като съм вложил толкова пари, искам да имам опцията за ликвидност, която в момента нямам. Да не говорим, че на 99% догодина влиза в Софикс. "За нагоре пък не виждам, кой ще даде повече от 1.80, след като ще си казва "то на толкова можех да купя" - това даже няма да го коментирам, само ще спомена, че на борсата се търгуват очаквания и прогнози. А щом съм си купил, със сигурност съм си направил сметките, че тази цена при дадените финансови коефиценти за мен е справедлива (да не кажа и друга дума). В крайна сметка скоро пазарът ще покаже как я оценя.
С борсова търговия или не все тая?!? Купете си акции на непублични дружества и си ги дръжте тогава. Успех с тяхната търговия.
Иначе естествено, че е по-добре да има ликвидност, отколкото да няма.... но реално колко инвеститора купиха тук за да имат ликвидност.... Всеки купи заради дългосрочни перспективи, дивиденти и т.н.
Не става дума за сравнение на "публични" с "непублични" инвестиции.... Визирах следващите 1 - 6 месеца, а не принципно че е лошо да е публична акцията....
И за дневника: И аз също съм купил (т..е и аз съм бил с убеждението, че си заслужава акцията), но съм далеч от убедеността, че съм бил прав......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Гледам Сирма и се сещам за Градус.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Съгласен съм с теб. НО ! ако се премине на вторият сценарий основните участници във фонда на "Никито" са същите тези ПФ, т.е. от единия джоб в другият . А и не съм сигурен, че Никито вече не се подготвил с пакет който трябва да бъде купен от определени хора.
По склонен съм да вярвам на първият сценарий, мажовците да си върнат част от акциите но на по-ниска цена. И според мен това ги накара да станат публични.
А относно ПФ, на тях въобще не им дреме за цената на акцията и развитието на бизнеса, единственото което ги интересува да си вземат таксата на входа, а за пенсионерите че няма пари, АМИ НЯМА ПРОСТО НЯМА.
- 1 like
Коментар
Коментар