Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ всичката тая пАра в свирката за 2 стотинки отгоре?!? Не...благодаря!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ всичката тая пАра в свирката за 2 стотинки отгоре?!? Не...благодаря!!!Партия была, есть и будет есть!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Предлагането не беше записано на 100%, така че на този етап няма как да се очаква нещо повече. То се вижда и с оборота по позицията днес, само втори ден търговия, а интерес няма. А само след година мажо ще има право още да продава !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ всичката тая пАра в свирката за 2 стотинки отгоре?!? Не...благодаря!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Тук нещата ще станат ясни едва след вторият дивидент. Първият е обещан хубав та там е ясно. За мен въпросът е във втория. Иначе цената си я качиха прилична оценка и няма мегдан като ИТ компаниите да гони небесата. Пазара е ясен. Продукцията е ясна. Остава да ни се изясни корпоративната култура на дружеството - за това е нужно време. Дано оправдаят очакванията на акционерите (миноритарните )това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Не се самозалъгвайте! Аз бих заложил на 1.81 утре и на до 10 хил. лв. дневен оборот - нещо като Индустриален Холдинг България или Софарма в лошите й временаПътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Да. И на мен ми хареса. Много ясно, че обемите занапред няма да са 100тици хиляди левове, ама наистина може да имаме нова ликвидна компания на БФБ.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБраво на всички участници, изкефих се днес! Има си купувачи, има си продавачи, спреда е перфектен. Твърде рано е да се каже, но изглежда ще я бъде тази акция като ликвидност, а няма да заспи някъде с по 2-3 сделки на месец. Остава резултатите да са добри и обещанията да се спазват.
- 1 like
Коментар
-
Браво на всички участници, изкефих се днес! Има си купувачи, има си продавачи, спреда е перфектен. Твърде рано е да се каже, но изглежда ще я бъде тази акция като ликвидност, а няма да заспи някъде с по 2-3 сделки на месец. Остава резултатите да са добри и обещанията да се спазват.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеGR6, какво трабва да значи? Градус на 6 или Грешка?Last edited by precakanoto; 23.08.2018, 23:11.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПожелавам успешен дебют на Градус!
Ще падне търговия което ще раздвижи малко заспалата БФБ.
Да видим дали мечките или биковете ще надделеят
- 1 like
Коментар
Коментар