Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз имам един въпрос, с който не съм се сблъсквал досега - ако догодина Градус решат да дадат дивидент за 2018 г., то акционерите от БФБ ще разполагат със 100% такъв или от датата на листването им? В смисъл ако печалбата им за цялата 2018 г. е 100 единици, то всички те ли ще са за разпределение или само тези, откакто е листнато на БФБ?
Коментар
-
Аз имам един въпрос, с който не съм се сблъсквал досега - ако догодина Градус решат да дадат дивидент за 2018 г., то акционерите от БФБ ще разполагат със 100% такъв или от датата на листването им? В смисъл ако печалбата им за цялата 2018 г. е 100 единици, то всички те ли ще са за разпределение или само тези, откакто е листнато на БФБ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Все още наистина се пробва пазара с дребни бройки. Ще е интересно ако някой голям атакува с голяма бройка в която и посока да е.
Last edited by petyob; 08.08.2018, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За мен обяснението е, че се сипва от някой фонд, въпреки че е дребно за сега. По скоро пробват пазара дали може да поема и си мисля, че може да има и по голямо изсипване. А цената от ИПОто щом е същата, някой има в излишък акции, все пак листването трябваше да бъде успешно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеЗнаещите трейдъри-инвеститори, моля коментирайте тези изсипвания на 1.80.
Май, има продължение на сценария от преди два месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много акция се метна тука при това на добра за мажовците цена + тяхното кеширане... вече прави ИПО-то като кеширане, а не като просто листване, за да се постигне някаква пазарна оценка и да се почне от някъде. след като има толкова много акции е резонно да се замислим , че най-малкото мигане може да доведе някой да не издържи и да сипе...а акции на ИПО-то имаше за всички желаещи, че и останаха... тогава ако някой иска сега да излезе вероятно ще трябва да примами потенциални купувачи с цена по-изгодна от тази на ипо-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеЗнаещите трейдъри-инвеститори, моля коментирайте тези изсипвания на 1.80.
- 2 Харесвания
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
Здравей колега, какво му е на оборота? Ако погледнем оборота на Софикс позициите , и извадим Сирма и Бреф(при които има пакетни сделки) получаваме - 57к общ оборот на останалите 13 "сини чипа" и 21к - оборот на Градус. Аз лично не виждам проблем. Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Основната идея след ИПО е не колко ще скочи а колко ще падне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Основната идея след ИПО е не колко ще скочи а колко ще падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Даже и аз очаквах малко по-добър старт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ всичката тая пАра в свирката за 2 стотинки отгоре?!? Не...благодаря!!!
- 1 like
Коментар
Коментар