Играх на едно ИПО в чужбина преди 10 дена. Излезе на 9 долара. Сега, седмица по-късно е 7 Няма никаква гаранция, че няма да падне под ИПО цена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнение
Да не луд да прави такива щуротии !? ...................явно се оказва, че и тримата нямаме отговор на въпроса за тапите
Ако други КОЛЕГИ имат логично предположение, моля да споделят !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеВсъщност възможно е мажоритаря да се договори с някой, който в този момент иска да изиграе на "къси" определено количество и да има уговорка за след няколко месеца, че ще си ги върне. но много сложно ми се вижда
Ако други КОЛЕГИ имат логично предположение, моля да споделят !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми те не могат официално, но ..Възможни са варианти със свързани - несвързани лица..Но това е много трудно доказуемо и е само логика бе доказателства - факти и не е препоръка за нищо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми те не могат официално, но ..Възможни са варианти със свързани - несвързани лица..Но това е много трудно доказуемо и е само логика бе доказателства - факти и не е препоръка за нищо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко търсим логика, то само емитента може да си го позволи в големи обеми..Пример Сирма..
Не е препоръка за нищо..
Коментар
-
[QUOTE=petyob;n3384247]Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнение
Аз се постарах да ти отговоря на въпроса който зададе "кой продава" и защо пада цената, а за индиректния ти въпрос за тапите - не знам какви са тези тапи, не виждам тапи и от тебе чувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко търсим логика, то само емитента може да си го позволи в големи обеми..Пример Сирма..
Не е препоръка за нищо..
Коментар
-
[QUOTE=Alexander The Great;n3384245]Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Аз пък съм озадачен, защо ти си озадачен ... да не би да си мислил, че акциите може само да се качват. Просто продавачите са малко повече от купувачите - продават такива като теб, дето са очаквали акцията да се качи и да направят бърза печалба, но не са познали, продават и такива дето са им излезли непредвидени разходи, продават и такива дето са очаквали по-добър отчет.[/QUOTE
Познаваме ли се? Питам защото тонът ти е много странен и неподходящ. Въпросът ми всъщност има подвъпрос който не си схванал Ето задавам го директно - Имате ли логично предположение кой слага тапите от самото начало?
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=petyob;n3384239]
Аз пък съм озадачен, защо ти си озадачен ... да не би да си мислил, че акциите може само да се качват. Просто продавачите са малко повече от купувачите - продават такива като теб, дето са очаквали акцията да се качи и да направят бърза печалба, но не са познали, продават и такива дето са им излезли непредвидени разходи, продават и такива дето са очаквали по-добър отчет.[/QUOTE
Познаваме ли се? Питам защото тонът ти е много странен и неподходящ. Въпросът ми всъщност има подвъпрос който не си схванал Ето задавам го директно - Имате ли логично предположение кой слага тапите от самото начало?
Коментар
Коментар