IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градус АД (GR6)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
    mashina, моля не обиждайте другите форумци.
    Какво съм казал, което не е истина? А великите инвеститори с портфейл, колкото пари за семки могат да си плюят, така ли, велики модераторе? Я прегледай темата и прецени какво трябва да остане в нея???

    Коментар


    • mashina, моля не обиждайте другите форумци.
      रादोस्त

      Коментар


      • Аз пък знам коя акция със сигурност няма да си купя.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
          Когато пред цяла България ИА каза за отношенията си с ББ "ИМАМЕ ЧИСТО МЪЖКИ ОТНОШЕНИЯ, НИЩО СЕКСУАЛНО" останах втрещен.. Вече нямам тук и 1 акция.
          Е мъжки са де, щом става въпрос за кюлчета злато и плеймейтки !

          Коментар


          • Когато пред цяла България ИА каза за отношенията си с ББ "ИМАМЕ ЧИСТО МЪЖКИ ОТНОШЕНИЯ, НИЩО СЕКСУАЛНО" останах втрещен.. Вече нямам тук и 1 акция.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Искам да подкрепя опитните анализатори Boncho и Nikola - при задълбочен анализ на документацията и прес релийзите, повече от очевидно е, че всичко е наред, компанията е справедливо оценена, не може да се говори за политически чадър или други подобни, мениджмънтът е висококачествен и надежден, пазарът е необятен, майсторски се транзактира дори с екзотични продукти като норки и фурми. Какъв, прочее, е дивидентът, който опитните анализатори очакват да се разпредели след една толкова успешна за компанията година?
              А ОТЧИТАШ ЛИ ФАКТА,ЧЕ НА БАЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЧАДЪР МАЧКАХА ЗДРАВО КОНКУРЕНЦИЯТА!?!.Сега да видим какви резултати ще изкарат при честна игра.?!?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Това се получи яко. Ценител съм на добрия хумор и ти го признавам!
                Разбира се не е вярно, но пък кога за теб това е било приоритет

                Но е яка смешка, ще я взаимствам да знаеш
                Тихо ти. Дроб не можеш да делиш, а говориш по финансови теми.
                The weak are meat and the strong do eat.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                  Отделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове..
                  И на мен това ми е доста интересно. Май наистина някой ги е натискал да записват емисията. Защо иначе биха мълчали толкова време по темата? С мълчанието си просто потвърждават тезата на Илчовески.

                  The weak are meat and the strong do eat.

                  Коментар


                  • Нямам акции тук, но се зачетох покрай шума от поселдния месец (а и спада на цената).
                    Моето впечатление е че на фирмата повече навредиха изказванията и поведението на Ангелов отколкото неясните приказки на Илчовски. Някак си не се връзва човек с подобен полет на мисълта да е в управлението на компания, която дори след скандала е оценена на почти 350М.
                    Иначе, че атаката беше политически мотивирана - така е. Но за да те атакуват по политичекси причини трябва да си политически обвързан. Пък и от фирмата не казаха нищо убедително по въпроса със срива на продажбите. Отделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове.
                    В този ред на мисли, има доста сериозна причина да вярвам че на цената ще повлияят много повече изборите през юли, отколкото финансовите резултати (а и вече чухме че продажбите нямат отношение към цената :-) ).

                    Коментар


                    • Я-я-я каква добре организирана кампания

                      Одобрението на коментара на Батя (+1 и от мен там) е недвусмислен лакмус за това дали нахлулите днес хигиенисти ще успеят да изчистят терена от лайното, което удари вентилатора.

                      Какво да коментираме бе, колеги? Нека първо г-н Иван П. окончателно да реши какво си спомня и какво не, както и да им дадем малко време на самата компания да намери убедителни опровержения на изнесените твърдения.

                      Не ме интерсува мен P/E на БФБ, когато имам и най-малките съмнения (да не кажа доказетелства), че с трансфер прайсинг и друг финансов инженеринг ме ограбват.

                      Инвестирайте със здраве, високи амбиции, но и съвест.

                      Коментар


                      • "За оценката на Градус - еми тя от самото начало бе мнооого надута. Провери и пиърите и да ги сравним с други на БФБ. Да не говорим и за обещанията - щяха да дават дивидент от 7%, след това обещаха минимум 5%. Еми 5% от 1,80 - 2,30 са около 10 ст. Къде са? И сега идва въпросът - след като при всички тези протекции и дарове от Боко, Градус не можа да си спази обещанията, какво ще стане ако вземе, че Той /да се свети името Му/ не се върне на бял кон...?"

                        Браво 15%. Право в десятката. На всички, освен на пишещите в тази тема, им е ясвно, че като се обърне палачинката, бизнесите под крилото на Бойко ще се свият. Вече няма да има кой да се обажда на митницата да пуснат яйцата без документи. И тогава не 10 а и 1 стотинка дивидент няма да има.
                        Това за 10те стотинки, някак си удобно, не се коментира от феновете на компанията.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

                          Защо да не става? Доколкото разбрах от последните интервюта над 80% от приходите им се реализират към огромни международни компании. Какво общо има държавата с подобен бизнес?
                          Ами, той си го каза - спрените камиони на границата с Турция, фурмите от арабите, освен това при всяко правителствено посещение в чужбина има и бизнес делегация, това имам предвид.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

                            ....

                            И за каква доходност и какъв портфейл, бе. Ти си фалирал повече пъти от Аржентина.
                            Това се получи яко. Ценител съм на добрия хумор и ти го признавам!
                            Разбира се не е вярно, но пък кога за теб това е било приоритет

                            Но е яка смешка, ще я взаимствам да знаеш

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

                              Одобряваме справедливостта и това е битка на доброто и злото!
                              ....
                              П.П. И аз съм гласувал някога за ГЕРБ. Но мъжко дупе би трябвало да се лъже веднъж
                              Пълни глупости. Няма добро тука. ГЕРБ са селските беци на хранилка на Меркел, а твоето "добро" са селски беци на хранилка на Мустафа. Гласувал си за Герб, както преди това си гласувал за всички отрепки, които да те "спасят от комунизма". Не схванахте, че такива "мъшки" дупета всеки път се лъжете и само разделяте народа на групички, мразещи се взаимно.

                              Коментар


                              • Тук се оформи добра дискусия, покрай откровенията на Батя (за мен батя , ддддд, БСтрейдър - тези които винаги знаят, която компания се продава и коя купува, за едно и също). Знаело се, че Пенсиите били натискани да купуват шит. По същият начин както се е знаело ,че Пенсиите продават Агрия , ИХЛБЛ, ФИБ и кои други при които отново многомилионната загуба се превръща в стотици хиляди печалба за изброените, които винаги знаят какво продават и купуват Пенсиите и винаги са се наредили когато трябва.
                                Това е причината, подади която БФБ няма от повече от 10 г. А иначе всички настръхват на тема измамни политици, мажовци, но никой не казва на тема измамни Пенсии или Посредници.

                                Коментар

                                Working...
                                X