Първоначално изпратено от V12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Трейдинга си е за Софикс ,но ако го вкарат ще е с голямо тегло и сумарно с Фармата ще надхвърлят 20 процента и за това не се спряга за там.Трейса има някакви хипотетични шансове....margen ги следи по-задълбочено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от V12 Разгледай мнениеА Софарма Трейдинг АД и Трейс Груп АД не ги виждам в класациите, при положение, че са доста над други компании в СОФИКС?
не знам
ще видим
Investor.bg не прогнозира кои компании ще влязат и кои ще отпаднат от SOFIX, а просто насочва вниманието към такава хипотетична вероятност. Авторът на статията притежава акции в част от изброените компании.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-245154/
Коментар
-
Първоначално изпратено от V12 Разгледай мнениеА Софарма Трейдинг АД и Трейс Груп АД не ги виждам в класациите, при положение, че са доста над други компании в СОФИКС?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от sgeorgi Разгледай мнениеЗдравейте,
Тук някой следи ли спредовете на компаниите? Аз си свалих правилата за изчисляване на Софикс от сайта на БФБ, но честно казано не ми е напълно ясно как се взима под внимание този фактор.
* Всеки ден по четири пъти намираме спред за 10к, 15к, и 20к. Ясно.
* Ясно че понякога няма да има стойност -- тогава точки 7.3 и 7.4 в документа казват какви стоиности ще се взимат. Окей.
* Но в основната формула К_1 + К_2 + К_3 + К_4, К_3 е позицията по средна-аритметична стойност на спреда. Как се получава тази стойност според вас?
Поздрави,
Г.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Здравейте,
Тук някой следи ли спредовете на компаниите? Аз си свалих правилата за изчисляване на Софикс от сайта на БФБ, но честно казано не ми е напълно ясно как се взима под внимание този фактор.
* Всеки ден по четири пъти намираме спред за 10к, 15к, и 20к. Ясно.
* Ясно че понякога няма да има стойност -- тогава точки 7.3 и 7.4 в документа казват какви стоиности ще се взимат. Окей.
* Но в основната формула К_1 + К_2 + К_3 + К_4, К_3 е позицията по средна-аритметична стойност на спреда. Как се получава тази стойност според вас?
Поздрави,
Г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
Добре, че тоя, дето купи днес 15800 и вчера 18200 на 8.630 не е прочел умностите ви.
Или е направил врътка, след като е прочел за заплахата...Last edited by margen; 09.08.2017, 18:14.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
MCH е почти сигурно, че излиза ... за съжаление е прекалено неликвиден...
Или е направил врътка, след като е прочел за заплахата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа кой кандидат казваш..Ще бъде жалко за МЦХ..А Еврохолда за какво ще го държат..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroЩе бъде жалко за МЦХ..А Еврохолда за какво ще го държат..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
емка не са ли изключени заради свързаността със стара планина?
Всъщност, Стара планина консолидира ли ги? Просто не я следя...
Погледнах акционерната структура на ЕМКА и не разбрах, къде е свързаността, но не съм много в час.Last edited by margen; 08.08.2017, 16:14.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар