Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Историята на интереса към ребалансирането на SOFIX, която е относително кратка, познава случаи на разминаване между сметките на общността и сметките на "Кръчмаря". Не взимам отношение кой измежду общността и КФН е прав, само припомням, че имаше разплакани. Затова и не бих се осланял на чужди сметким, а също така и нямам 100-процентовата увереност, че моите са верниТова с фризьорката го оставяме в графата "делничен хумор".
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Не мисля, че си прав, но щом така ти казва фризьорката...Това с фризьорката го оставяме в графата "делничен хумор".
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И аз така, като вляза във фризьорския салон и ги питам - "някой няма ли да си направи труда да ме подстриже или и така съм си готин?"
Кой влиза решава единствено КФН.
Имам Елана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНякой направи ли си труда да пресметне каква е ситуацията с ребалансирането? Еланата дали влиза?
Кой влиза решава единствено КФН.
Имам Елана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеСега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.
- 1 like
Коментар
-
Сега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.Last edited by margen; 29.08.2018, 19:39.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
SПървоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Мече_Цвети, всички много добре знаем, че не си по задълбочените пресмятания и затова си наблюдаван във форума!
Голема веселба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Професоре ,аз не съм по задълбочените пресмятания ,защото съм вън от маркета с основните средства поне от година ...
p
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеMонти, не Ви разбрах, Прогнозата е за замяна на "Трейс" с "М+Ц " и на "Доверие" с "Елана Ахрокредит", така ли трябва да се разбира?
Поздрави!
М+С покупки въпреки мажо и новите акции..
Елана стотици хиляди нови бройки си менят собственика а инвеститори никнат като гъби ....там може и да е Никиту....с фиктивно ИП..
Докато Доверие и Трасе се мъчат на цена с по минус над 30% около покупките им....от фонда.
За точните пресмятания има други колеги който не смеят да кажат две думи за да не се изложат като анализатори и математици....щото ще им падне реномето.....във Форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Еланката вече има 733 акционера.......напредва много бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСвърши ли състезанието за индекса?
Коментар
Коментар