Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е малко са неудобни датите, но сравнени с изтеклите предходни (09,03, и влизане на 19,03, по памет), са възможни отклонения, като да се обявят на 10,09, ... и да влязът до 21,09,
"Решенията влизат в сила, считано от първата търговска сесия след третия петък на месеца,....."
Така,че се довери на знаещите колеги.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Би трябвало до края на седмицата - вероятно в петък. Измененията ще влязат в сила от 24.09.
Е малко са неудобни датите, но сравнени с изтеклите предходни (09,03, и влизане на 19,03, по памет), са възможни отклонения, като да се обявят на 10,09, ... и да влязът до 21,09,
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Би трябвало до края на седмицата - вероятно в петък. Измененията ще влязат в сила от 24.09.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
П.П. 2 Не се интересувам много от Софикс, съответно не знам и питам от чисто любопитство - кога БФБ трябва да обявят новия състав? Има ли краен срок?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Няма лошо да раздадат и те. Нека дейстивителната класация да става по ликвидност, обеми и т.н. това е в полза на пазара. Или и тогава ще кажете, че сделките последният момент е манипулация. Последните седмици да спрем да търгуваме, че може КФН да ни обвини в маниполация .. стига сте плашили гаргите с тези глупости
П.П. Имам Елана, но с ръка на сърцето казвам, че не искам да влиза в Софикс.
П.П. 2 Не се интересувам много от Софикс, съответно не знам и питам от чисто любопитство - кога БФБ трябва да обявят новия състав? Има ли краен срок?Last edited by 15%; 03.09.2018, 21:00.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами то наистина си е дълбоко......над 150 акционера за 2-3 дена ,това отвсякъде си е манипулация за влизане в индекса......не одобрявам макар че имам Елана.Все се чудя примерно ЧЕЗ,Корадо и др. досега що не рададаха по една акция на служителите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Тонката може би имаше предвид, че БФБ определя състава на Софикс, а то стана дълбоко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Историята на интереса към ребалансирането на SOFIX, която е относително кратка, познава случаи на разминаване между сметките на общността и сметките на "Кръчмаря". Не взимам отношение кой измежду общността и КФН е прав, само припомням, че имаше разплакани. Затова и не бих се осланял на чужди сметким, а също така и нямам 100-процентовата увереност, че моите са верни Това с фризьорката го оставяме в графата "делничен хумор".Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Не мисля, че си прав, но щом така ти казва фризьорката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И аз така, като вляза във фризьорския салон и ги питам - "някой няма ли да си направи труда да ме подстриже или и така съм си готин?"
Кой влиза решава единствено КФН.
Имам Елана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНякой направи ли си труда да пресметне каква е ситуацията с ребалансирането? Еланата дали влиза?
Кой влиза решава единствено КФН.
Имам Елана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеСега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.
- 1 like
Коментар
-
Сега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.Last edited by margen; 29.08.2018, 20:39.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
Коментар