Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Мненията ми не са препоръка за търговия.
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеЕдва ли ще сгрешат отново. Мисля си, че вече са доста по-внимателни. Все пак преглеждат форума и виждат, че доста хора смятат... Да не говорим, че изходните данни са при тях и те едва ли смятат като нас. Един път като са вкарали правилния модел в информационната си система, не виждам откъде може да дойде грешката.
Възможно ли е разглеждане на манипулативните сделки да промени нещата?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнение
Ребалансирането е на база данните към Петък. Ще ни ги кажат другата седмица и ще са в сила след 3-я Петък на месеца. Ако има грешки Margen ще ги поправи
Коментар
� -
Едва ли ще сгрешат отново. Мисля си, че вече са доста по-внимателни. Все пак преглеждат форума и виждат, че доста хора смятат... Да не говорим, че изходните данни са при тях и те едва ли смятат като нас. Един път като са вкарали правилния модел в информационната си система, не виждам откъде може да дойде грешката.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнениеЕдин въпрос само-със сигурност ли датата за ребалансиране е днес?БлагодаряLast edited by longbow; 02.09.2019, 16:38.Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнениеГледам през бинокъла и се чудя дали да споделя метеорологичните си очакванията за сезона, че картината е малко размазана и да не подведа туристите. По сигурно ще е, да се изчакат данните от местното туристическо дружество. Иначе си мисля, че планината няма да е най-доброто място за туризъм. С особено внимание трябва да се подходи към върховете, най-вече към актуалния напоследък земен първенец.
Щях да съм по-сигурен, ако не бях проспал едни 12% от данните за туристическия поток нагоре надолу по пътеките.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Гледам през бинокъла и се чудя дали да споделя метеорологичните си очакванията за сезона, че картината е малко размазана и да не подведа туристите. По сигурно ще е, да се изчакат данните от местното туристическо дружество. Иначе си мисля, че планината няма да е най-доброто място за туризъм. С особено внимание трябва да се подходи към върховете, най-вече към актуалния напоследък земен първенец.
Щях да съм по-сигурен, ако не бях проспал едни 12% от данните за туристическия поток нагоре надолу по пътеките.
Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз не знам кои излизат, но участвах и имам сделки , през които може да търпя загуби!!!
Но и без да прави сделки, всеки ще забележи ;- Кой , Къде , наКъде и през Къде минава, за да се обслужи!
мани бегай, като всичко останало
Коментар
� -
Аз не знам кои излизат, но участвах и имам сделки , през които може да търпя загуби!!!
Но и без да прави сделки, всеки ще забележи ;- Кой , Къде , наКъде и през Къде минава, за да се обслужи!
мани бегай, като всичко останалоLast edited by inta53; 31.08.2019, 18:24.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Влизащите Албена+Монбат мисля ......за излизащите само МЦХ със сигурност
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
да наистина Албена + КОЙ влизат и кой излиза - от думите на Инта без да имам статистика си правя извод за МСХ+Елана?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Каде са сметките ???
кой излезна. Втори
Коментар
�
Коментар