Първоначално изпратено от margen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСамо аз ли не съм въодушевен от това ребалансиране...?
Никой не обича Никиту да играе с телефона и спекулантите да обира картофите ....
И сега докъде стигна ...
Бенката и Големия Батя вътре и Малката Планина и Ебана вънка ....или не май Ебана се спаси
Не е препоръка...просто си пиша без да смятам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Точно не моралното, ако бъде заявено и разгледано от надзорниците!
За К. Колчев е за втори път и все в интерес на подвластната му Елана агрокр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Имаш предвид ХИКА-та, която измести МЦХ по брой сделки в последния момент, и което вероятно му коства оставането в индекса в полза на Елана ли? Едва ли. Недоказуемо, такава ли е била идеята наистина или някой просто е решил да си пазарува. А и всъщност има ли нещо нередно в това някой да си купи акции от някое дружество?! Според мен, не. Дали е морално, ако наистина е правено с такава цел, е друг въпрос.
Точно не моралното, ако бъде заявено и разгледано от надзорниците!
За К. Колчев е за втори път и все в интерес на подвластната му Елана агрокр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Възможно ли е разглеждане на манипулативните сделки да промени нещата?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеЕдва ли ще сгрешат отново. Мисля си, че вече са доста по-внимателни. Все пак преглеждат форума и виждат, че доста хора смятат... Да не говорим, че изходните данни са при тях и те едва ли смятат като нас. Един път като са вкарали правилния модел в информационната си система, не виждам откъде може да дойде грешката.
Възможно ли е разглеждане на манипулативните сделки да промени нещата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнение
Ребалансирането е на база данните към Петък. Ще ни ги кажат другата седмица и ще са в сила след 3-я Петък на месеца. Ако има грешки Margen ще ги поправи
Коментар
-
Едва ли ще сгрешат отново. Мисля си, че вече са доста по-внимателни. Все пак преглеждат форума и виждат, че доста хора смятат... Да не говорим, че изходните данни са при тях и те едва ли смятат като нас. Един път като са вкарали правилния модел в информационната си система, не виждам откъде може да дойде грешката.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнениеЕдин въпрос само-със сигурност ли датата за ребалансиране е днес?БлагодаряLast edited by longbow; 02.09.2019, 17:38.Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbow Разгледай мнениеГледам през бинокъла и се чудя дали да споделя метеорологичните си очакванията за сезона, че картината е малко размазана и да не подведа туристите. По сигурно ще е, да се изчакат данните от местното туристическо дружество. Иначе си мисля, че планината няма да е най-доброто място за туризъм. С особено внимание трябва да се подходи към върховете, най-вече към актуалния напоследък земен първенец.
Щях да съм по-сигурен, ако не бях проспал едни 12% от данните за туристическия поток нагоре надолу по пътеките.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар