ПРОМЕНИТЕ В SOFIX В СИЛА ОТ ДНЕС: http://bia-bg.com/news/view/23020/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ден за акции на БФБ
Collapse
X
-
Това за връщането на комисиона си е разбираемо, но да вземат да помислят за месечен ден на безтаксова търговия , че ми се изпълни лимита , а и кой да предположи , че и Софимоти ще се правят сделки над 6,57 и ми реализираха една с комисион!
Хайде действайте , че друг през тази година няма да видите!
- 1 like
Коментар
-
прекалено сложно от техническа гледна точка е - това отговори моя ИП и най-вероятно е така...
и аз предпочитам да се използва за покупка на акции, но явно няма как.... дано след време напреднат ТЕХНОЛОГИИТЕ и да стане възможно за следващите години
ако случайно чете някой ИП или от БФБ - моля да се възприеме като градивен feedback
- 1 like
Коментар
-
Хубаво, но платформата си отчита комисионната (поне тази, която аз ползувам) и съответно я приспада от свободните средства. Разбирам, че най-вероятно ще възстановят сумата на комисионните впоследствие, но аз бих предпочел да е взъможно тази сума да се ползува за покупки.
Може пък да е сложно за осъществяване, знам ли
- 1 like
Коментар
-
Ба, неговото кожа гъбава - това не е честно - затова ми взеха някакви стотинки значи. Аз зная - г-н Донев щеше да ми даде акция на Софарма, но това: неприятно - защото аз обичам бройките ми да са кръгло число, а тая една акция на Софарма щеше да ми развали гледката в платформата.
Процентов - да ти е честита - тая акция ми бе златният пръст в Медика - чувствах се като Пишманфюрер Сидеров, честно. Публична тайна е, че настоящият директор на Медика аз го назначих с моите акции - е: тогава имах 111. Тази си я бях запазил зарад важните решения, дето миналата година трябваше да се гласуват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, Петъре - в някои случаи - нелигочи.
Аз днес - по случай денят на, приключих с 15-годишното си инвеститорство в Медика. Пазех си една точно акция, защото моят глас 2-3 пъти е бил ключов за важни решения, но щом любимата бинтаджийница вече официално ще стане част от Софарма, значи: довиждане и на последната бройчичка. Ще ми липсват приятните акционерни събрания в тесен кръг, но това е животът.
Ако някой от Медика прочете това - кога ще засадите лозов масив в огромният двор на фабриката и ще пуснете колекционерско вино "Медика", както ви бях предложил?
Медика не е от акциите на основен пазар и твърде вероятно да ти вземат по-голяма комисионна от това ,което ще вземеш за 1-та си акция.
А ако не беше я продал чичо ти Оги щеше да ти даде поне 1 акция в Софарма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, Петъре - в някои случаи - нелигочи.
Аз днес - по случай денят на, приключих с 15-годишното си инвеститорство в Медика. Пазех си една точно акция, защото моят глас 2-3 пъти е бил ключов за важни решения, но щом любимата бинтаджийница вече официално ще стане част от Софарма, значи: довиждане и на последната бройчичка. Ще ми липсват приятните акционерни събрания в тесен кръг, но това е животът.
Ако някой от Медика прочете това - кога ще засадите лозов масив в огромният двор на фабриката и ще пуснете колекционерско вино "Медика", както ви бях предложил?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Е, Петъре - в някои случаи - нелигочи.
Ако някой от Медика прочете това - кога ще засадите лозов масив в огромният двор на фабриката и ще пуснете колекционерско вино "Медика", както ви бях предложил?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар