IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ден за акции на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРОМЕНИТЕ В SOFIX В СИЛА ОТ ДНЕС: http://bia-bg.com/news/view/23020/

Коментар

• Хубава инициатива! И аз "клъвнах" оттук- оттам. Добре е да е по- често и да се рекламира повече...може специално да се насочи към хората с бонови книжки- така хем ще има смисъл да си продадат акциите, а може и да "открият" борсата и да започнат да инвестират.
      Не е препоръка!

Коментар

• купих!

Коментар

• Би било хубаво, ако по-често има такова събитие. Един път в месеца ще е чудесно

Коментар

• Използвах за да разкарам остатъчни акции от Софикс индекса.

Коментар

• Оборотът не впечатли, но над 1000 сделки за деня е добре.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• 40лв от комисионни напред - нито малко, нито много, пак ще купуваме на края на месеца, браво за инициативата и дет се вика - по-често пускайте от тез промоции хората са доволни, бфб-то очевидно и то

Коментар

• Това за връщането на комисиона си е разбираемо, но да вземат да помислят за месечен ден на безтаксова търговия , че ми се изпълни лимита , а и кой да предположи , че и Софимоти ще се правят сделки над 6,57 и ми реализираха една с комисион!
                  Хайде действайте , че друг през тази година няма да видите!

Коментар

• прекалено сложно от техническа гледна точка е - това отговори моя ИП и най-вероятно е така...

и аз предпочитам да се използва за покупка на акции, но явно няма как.... дано след време напреднат ТЕХНОЛОГИИТЕ и да стане възможно за следващите години

ако случайно чете някой ИП или от БФБ - моля да се възприеме като градивен feedback

Коментар

• Благодарско и на който ми купи Бръзите мишоци - някой от вас ли беше? Само не знам кой би се нагувичил на тая цена и защо - ама всеки си прави сметката.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хубаво, но платформата си отчита комисионната (поне тази, която аз ползувам) и съответно я приспада от свободните средства. Разбирам, че най-вероятно ще възстановят сумата на комисионните впоследствие, но аз бих предпочел да е взъможно тази сума да се ползува за покупки.
                        Може пък да е сложно за осъществяване, знам ли

Коментар

• Ба, неговото кожа гъбава - това не е честно - затова ми взеха някакви стотинки значи. Аз зная - г-н Донев щеше да ми даде акция на Софарма, но това: неприятно - защото аз обичам бройките ми да са кръгло число, а тая една акция на Софарма щеше да ми развали гледката в платформата.

Процентов - да ти е честита - тая акция ми бе златният пръст в Медика - чувствах се като Пишманфюрер Сидеров, честно. Публична тайна е, че настоящият директор на Медика аз го назначих с моите акции - е: тогава имах 111. Тази си я бях запазил зарад важните решения, дето миналата година трябваше да се гласуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Е, Петъре - в някои случаи - нелигочи.

Аз днес - по случай денят на, приключих с 15-годишното си инвеститорство в Медика. Пазех си една точно акция, защото моят глас 2-3 пъти е бил ключов за важни решения, но щом любимата бинтаджийница вече официално ще стане част от Софарма, значи: довиждане и на последната бройчичка. Ще ми липсват приятните акционерни събрания в тесен кръг, но това е животът.

Ако някой от Медика прочете това - кога ще засадите лозов масив в огромният двор на фабриката и ще пуснете колекционерско вино "Медика", както ви бях предложил?
                            Импе,както писах по долу трябва да се чете повече .
                            Медика не е от акциите на основен пазар и твърде вероятно да ти вземат по-голяма комисионна от това ,което ще вземеш за 1-та си акция.
                            А ако не беше я продал чичо ти Оги щеше да ти даде поне 1 акция в Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Е, Петъре - в някои случаи - нелигочи.

Аз днес - по случай денят на, приключих с 15-годишното си инвеститорство в Медика. Пазех си една точно акция, защото моят глас 2-3 пъти е бил ключов за важни решения, но щом любимата бинтаджийница вече официално ще стане част от Софарма, значи: довиждане и на последната бройчичка. Ще ми липсват приятните акционерни събрания в тесен кръг, но това е животът.

Ако някой от Медика прочете това - кога ще засадите лозов масив в огромният двор на фабриката и ще пуснете колекционерско вино "Медика", както ви бях предложил?
                              Продаде ми я на мен тази акцийка! Хубаво, че е в деня без комисион поне, друг е въпроса, че не помня дали бида въведох днес или седи от вчера.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Е, Петъре - в някои случаи - нелигочи.

Коментар

Working...
                                X