IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква беше вашата 2001-ва ??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква беше вашата 2001-ва ??

Когато работите тръгнат зле, не ни остава друго освен да ги оправим. А ако си вървят добре - така да е! В личен план годината ми беше добра, да не чуе дявола. Едно от най-хубавите неща беше стартирането на нашия сайт и популяризирането му. Пожелавам на всички участници във форума да се предават само в краен случай, да ценят всичко, което имат, но да се стремят към повече.Не кладенецът е дълбок, а въжето късо. Успех и късмет през 2002!

Коментар

В началото на 2001 спечелих пьрвите си акции от масовата приватизация , в средата на годината играех на БФБ а в края и сьм на Международните капиталови пазари ( договор за разлика). Да мисля че беше успешна . Надявам се 2002 да е по успешна .

Коментар

Доста си мислех, какво да отговоря на този въпрос. Но след последния коментар, отговорът може да бъде само един. Добра, изключително добра, здрав съм като бик, детето ми и семейството също, финансовите ми загуби не би следвало да ме притесняват, доста лоши събития ми се насъбраха в личен и служебен план, но при наличие на достатъчно желание и воля, се преодоляват и все пак дано следващата да е по-добра и за мен и за всички Вас.

Коментар

Tejka izkljcitelno tejka osobeno v naij vajnoto v zdravosloven plan.I vse pak kato kraen rezultat moga da ja ocenja s +++.Vav finansovo otnoshenie s --- no ne trjabva da se zabravja che pari se pecheljat ,no dori s vsichkite pari na tozi svjat ne mojesh da si kupish i edna minuta Jivot.

Коментар

За мин годината беше добра.Все пак това ще се разбере по-добре през 2002 година.

Коментар

Въпреки много и най-различни проблеми и какви ли не спънки и нерви - катогорично успешно.
              Много обаче ми потресе трагедията в тази дискотека...

Коментар

Bi mogla da bude i po-dobra )Spryamo 2000 sum na -;no spryamo 1999 sum na +++.Just kidding...Dovolen sum-tochno na kraya byah promoted-nova cariera-nov kusmet.Pozhelavam si poveche discipline pri trading,kakvoto i da mi struva;v personal plan - mozhe bi suzdavane na semeystvo.

Коментар

interesna nauchih dosta neshta za forex i stock trading-a, koito nikoi ne si naprawi truda da ni gi predade w uniwersiteta /dokolkoto wyobshte neshto se kaza po wyprosa tam/. taka 4e blagodarq na wsi4ki, koito ne dyrzhat znanieto samo za sebe si, a go spodelqt i s drugite
                  syshto taka i na syzdatelite na investorBG zatowa, 4e mi pratiha mail za da razbera za site-a ...
                  za "+" i "-" -> testowite akaunti w momenta sa na +, realnite - na -, no 4owek se u4i )

Коментар

2001 беше по-добра от 2002 година.... и съм на -, и дано да греша за 2002 година.

Коментар

Njakolko dni ostavat do kraja na 2001-va. Kakva beshe tja za vas? Kakvo bihte napravili razlichno prez 2002 i kakvo bihte zapazili? Nauchihte li nesto novo? Postignahte li nesto vazno? Na "+" li ste ili na "-"? Kakvo si pozelavate (za vas, ne za drugite)?
                    Working...
                    X