IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-подценените компании на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mдаа, трудно върви тая темичка, няма и на пръстите на 1 ръка свестни такива компании да ги изсмучеш, вече...
    По забавна би била обратната тема - за надценени такива подходящи за шортене скоро. Ма това си е тема табу на бфб....

Коментар

• Ако погледнете какво стана и става при Енерго про, мисля ще се досетите. А и Хим и ЦКБ ще продължат нагоре. Прогнозка.

Коментар

• Като цяло много се надуха акциите, аз като търсещ дивидент вече не знам от кой да купувам. Капиталовата печалба си е печалба, ама друго е свежи парички да влизат в портфейла, особено след като Елана почна и някакви такси за кеша и съхранението на акции да ми начислява от 3-4 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да не разводняваме темата, ама лихварството е гаден бизнес...почти като това да продаваш дрога на деца ... явно и това оказва влиание
          Да разбираме ли и че Атерата, всички банки, холдингите, Еланата и т.н. са порочни?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Защото компанията е стабилна и снася кат` тако`а сосни дивиденти откак въобще е публична - около например 11 години вече.

Има ли по-дивидентно сгодна компания на БФБ?

НЕ: няма по дивидентно сгодна компания на.

За мен буди недоумение всеки инвеститор-дивидентаджия, кейто няма някоя и друга жаба в портфейлчето си.
            да не разводняваме темата, ама лихварството е гаден бизнес...почти като това да продаваш дрога на деца ... явно и това оказва влиание
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

някакви аргументи? или е просто щото са ти подарили златна брошка с жаба?
              Защото компанията е стабилна и снася кат` тако`а сосни дивиденти откак въобще е публична - около например 11 години вече.

Има ли по-дивидентно сгодна компания на БФБ?

НЕ: няма по дивидентно сгодна компания на.

За мен буди недоумение всеки инвеститор-дивидентаджия, кейто няма някоя и друга жаба в портфейлчето си.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ това е най атрактивното Публични търгове, всеки може да участва , KZ*.PKB* BLKB * са приравнени по закон, може да се плаща с всички ,но който е купил по евтино има предимство
                Last edited by superexpert; 16.08.2017, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Златният Жабок.
                  някакви аргументи? или е просто щото са ти подарили златна брошка с жаба?
                  Last edited by tony1975; 16.08.2017, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    евроинс ... шегичка ама да видим
                    Много е вероятно да си прав, но човек смее ли да играе хазарт с тези мошеници.
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Златният Жабок.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• евроинс ... шегичка ама да видим
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Енергодружествата,Гагбт,а за КЗ не ми се верва

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                            KZ.

Непрестанният интерес през последният месец и повишаващите се цени все по-ясно подсказват, че вероятно държавата се готви да предложи срещу тях някакви атрактивни свои активи в следващите месеци
                            Атрактивни трябва да е с кавички

Атрактивно се продава само на свои хора, и то се разбира впоследствие - примери в БГ колко щеш ...

Коментар

• KZ.

Непрестанният интерес през последният месец и повишаващите се цени все по-ясно подсказват, че вероятно държавата се готви да предложи срещу тях някакви атрактивни свои активи в следващите месеци

Коментар

• KZ-скоро 0,60

Коментар

Working...
                                X