IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АКЦИИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АКЦИИ

BIOV - Затишие пред буря

Коментар

• АКЦИИ

45 000 ot tqh sa kros mejdu PFBK

Коментар

• АКЦИИ

Че кои напримерно от тежката промишленост?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• CCB

krosova sdelka mejdu Първа ФБК
          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• АКЦИИ

Колеги, какво ви е мнението за предприятията от тежката промишленост. Май на фона на холдингите и туристическите дружества те доста поизостанаха. Според мен тая година те ще са хита на борсата, тъй като имат доста голям марж на наваксване.

Коментар

• GAMZA

Buy Sell, i na men mi napraviha vpe4atlenie tezi 50000 akcii na CCB, no nqmam informaciq za syjalenie. Nqkoj ako ima molq da spodeli. Thx

Коментар

• GAMZA

GAMZA запали двигателите. Който купи евтино здраво се облажи

Коментар

• АКЦИИ

Nqkoj znae li kakvi bqha tiq 50 000 akcii na CCB koito minaha na 6lv

Коментар

• АКЦИИ

Kovachev: GAMZA

Благодаря много за съвета. Смятам да го послушам и да задържа акциите. Относно покупката на нови съм доста далеч от тази материя, но смятам да проуча нещата и да се възползвам.

Коментар

• АКЦИИ

Buy Sell: GAMZA

Влез в темата за АКЦИИ. Там съм дал мнение за този холдинг. Ако не ти трябват спешно пари не си продавай акциите. В момента цената е направо смешна, дори бих те посъветвал ако имаш свободни средства да си накупиш още акции, тъй като холдинга при тези нива е страшно подценен. Все пак ти си решаваш.

Успех!

23.03
                      10:29
                      Kovachev: GAMZA

Здравейте,
                      имам 75 акции на GAMZA от масовата приватизация. Мислех да ги продам но доста хора ме посъветваха да изчакам тъй като цената на холдинга в момента била ниска и щяла доста да се повиши. Какво е вашето мнение?

Предварително благодаря на всички!

Коментар

• АКЦИИ

Mai balycite deto prodavat evtino svarshiha

Коментар

• АКЦИИ

ok, Vinetu. proverih, greshkata e moia.
                          i oshte edin vapros s izvinenie, ako pak e negramoten.
                          a blokovata targovia vliae li na indexite sled 13.00h? t.e. tia sas sigurnost vliae, no koga vijdame rezultata? struva mi se, che sled 13.00h ne sam vijdal promeni v indexite kogato sam poglejdal bse-sofia.bg.

Коментар

• АКЦИИ

FACE,targoviqta na borsata e mejdu 9.30 i 13.00H,a blokovetesa do 14!Ne6to si se obarkal pi4

Коментар

• АКЦИИ

thanks za otgovora.
                              a i zashto dnes na sait-a na borsata imashe dvijenie na indeksite mejdu 12.00h i 13.00h?????

Коментар

• АКЦИИ

Днес няма сделки на блоков пазар

Коментар

Working...
                                X