IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мутрите бият отново публично

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Podpiska, no kak

Та Мутрите кога са спирали да бият публично?

Коментар

• Podpiska, no kak

Tazi tema se oranichi okolo edno dejanie i nakraja se otplesna v strani i se zagubi.

Az mislja che tja ima prjaka vrazka s poslednite sabitija v diskoteka Indigo i izobsto s nasajdanata v poslednoto desetiletie "geroichna" predstava za nasilieto , kato nacin na prosperitet.

Az lichno mislja che v istoricheskijat cikal vremeto na "lovcite" otminava i che ste bade izmesteno ot vremeto na "zemedelcite"

Vsjako vreme idva sas svoi normi i moral,koito sa neobhodimi za osigurjavane na blagoprijatnite uslovija za nacina na proizvodstvo (razbirai za pridobivane na blaga) harakteren za tova vreme.Problemat pri vsjaka smjana na trenda (posokata na dvijenie) na procesite e ot kakav porjadak e tja - dali samo kato korektiv na osnovnoto dvijenie ili kato generalno izcherpvane na vazmojnostite za razvitie i neobhodimostta ot generalna smjana na modela ,a ot tam i posokata na dvijenie - moeto lichno mnenie e che v istoricheskijat period ,v koito navlizame vazmojnostite na starijat model sled prikluchvane na privatizacijata do njakolko godini ste badat izcherpeni i che nai mnogo ste specheljat tezi, koito zalojat na razvitieto na novite texnologii v otdelnite sektori na ikonomikata - za tova obache se iziskva osigurjavane na blagoprijatna stopanska sreda ,kojato moje da bade osigurena edinstveno ot pravitelstvoto ,koeto na tozi etap e angajirano predi vsichko s reguliraneto na prerazpredelitelnite procesi.

Коментар

• Podpiska, no kak

Извън темата
        Инфор, доста трудно е да се проследи логиката ти! Аз не виждам никаква връзка между блоковите сделки и изкупуването на акции от мажоритарните собственици?
        Какъв интерес от комисионни имам, който противоречи на някакви дребни интереси?! Никога не съм работил за комисионна! Не можеш ли да престанеш вече с личните нападки или изпитваш перверзно удоволствие да те цензурираме? :-((
        Недей да твърдиш неща, които не съм казвал! Никога не съм защитавал блоковите сделки с пакети под %5, а защитавам конституционното право на търговска свобода на инвеститорите, което съществува на всеки развит пазар!
        Едва ли има по голям радел от мен за честна търговия в България, но за разлика от теб смятам, че е много по целесъобразно да приемем правилата на развитите пазари, от колкото да си измисляме свои...
        Дългогодишен опит показва, че побългаряването на различни неща не е дало добри резултати...

Коментар

• Podpiska, no kak

благодаря все пак че не ме посъветвахте да направя комисия! нали знаете кой е най-ефектния начин да откажеш нещо?
          за другия въпрос който алекси повдига - ще лобирам да се пускат дружества на борсата тогава когато се сложи край на правилата които позволяват манипулации на цената кокто ги наричаш ти за СЧЕТОВОДНИ ЦЕЛИ. Ти го знаеш мойто мнение за блоковете които ти яростно защитаваш и които са во основата на сегашното състояние на борсата. Така че първо честна игра на борсата и тогова повече дружества иначе тези акции пак ще украсят портфейлите на на някой мажоритар, който ще ги затвори де факто или дори де юре. Разбира се твоя интерес от комисионната ще бъде гарантиран, но не и този на дребните!

Коментар

• Podpiska, no kak

Все пак аз мисля, че в идеята на Инфор за подписка в защита на полицая е възможна с помоща на инвестор.бг.
            Само, че тя може да бъде по елетронен път, а не съм сигурен, че така ще има юридическа сила.
            Проблема в подписката, е че ние нямаме "физически налични" хора, които да организират и правят антикампания псевдо-интелектуалци.

За това Инфор ще те помоля да измислиш някаква по-хитра и модерна форма да защитим полицая

Коментар

• -

Извън темата
              Инфор, между личните нападки и критиката има голяма разлика! Още веднъж повтарям, че няма да допускаме лични нападки към участниците в комеинтари и нецензурни изрази!

По темата
              Аз разбирам напълно подбудите ти да искаш да направим подписка в защита на полицая, но това е икономически сайт и ние не се занимаваме с чисто политически или криминални деяния.
              Много повече бих се радвал, ако инициираш подписка за пускането на поне три голями дружества с мажоритарен дял на борсата!

Коментар

• -

да не цензурирате критиката и да организирате подписка в защита на полицая
                влиянието не ви е малко
                не съм сигурен но поне една статия в поседния капитал ми се струва вдъхновена от нашата дискусия

Коментар

• -

OK infor, харесва ми начина по-който ни "обвиняваш", ти говориш за псевдо интелектуалците, които поткрепят Вежди. Те го правят, защото защитават себе си. Чесно, кажи ни ефективен начин да защитим полицая, защото може и да звучи смешно, но ние нямаме влиянието на Тошовия ВАЦ за да въздействаме. Сигурни сме, че близо 100% от поситителите на сайта са срещу Вежди-гаврата.
                  Посочини пътя, Инфор, нищо, че може да не го разбереме.
                  Например декларация до Царя ли да пишем или какво...

Коментар

• -

подписката в общината нарастна неимоверно, което здравата уплаши бандитите - Блъсков вчера в панорама, днеска другите (сред тях и коста цонев и той барабар петко с мъжете тръгнал да отървава Веждито от затвора) в Труд - нещата явна взимат много лош обрат за Веждито - не забравяйте че има и запис на секюрити камера и на тоя фон Идеолозите на мутрите правят мощен демарж - снощи блъсков намеси и Йонко Грозев (да същия адвокат дето съди редовно българия в страсбург по всякакави поводи).
                    Единствената надежда засега е че Борисов се държи твърдо, но не знам докога натискът се усилва, а и не малко хора предпочитет да си траят ........

Коментар

• -

май инвестора ще излезе прав като се пази от тая тема тя излезе горещ картоф.
                      Свободна Европа заклейми побойниците и изрази учудване само от името на Азарян в тафата (което и за мен е неприятна изненада)
                      Обаче Кошлуков това гълъбче на перестройката запя много остра оневиняваща песен и намекна за разправа с Бойко Борисов (не случайно вчера ваклото агне Стоянчо натисна Филчев)
                      така че Алекси много ми е мъчно но аз ви писах, че всеки опит да играете срещу мафията е обречен -
                      или ще ви смажат (бойко борисов е първия)
                      или ще грабите заедно
                      Третия явариант е достойно напускане
                      P.S. вчера излезе съобщение че кошлуков ръководи лоби което е прокарало връщане на безмитния алкофхол и цигари за фондациите в бюджетната комисия) - да ви е жив и здрав все така да ви помага

Коментар

• -

съжалявам бобс
                        сигурно има и други хубави картини, морала обаче..
                        спомни си джагаров - най-добрите стихове за българия които са писани
                        заради приятелството му с живков - приспособленците го унищожиха до степен да умре от рак - казвам го САМО за да можеш да сравниш две еднакви съдби, но с различен личен морал и в крайна сметка с протовоположни краища.

Коментар

• -

знам, знам и аз бях доста потресен от "църковните" му творения... но имено това имах предвид - един талант /със шансове да е можел да бъде маестро/ изобщо не е същото като почтена личност... за църквата, Инфор, де да знам но със същия, та и по-голям успех и стоянов може да си го отнесе... /// фен съм на натюрите на Русев.

Коментар

• -

Za tova poslednoto, za gavrata s bulgarskoto pravoslavie, se podpisvam s 2 ruce!

Коментар

• -

най-интересното е че са съвместими щом участват заедно в едно толкова съмнително дело
                              за феновете на Св. Русев няколко факта

един от най-високите върхове в социалистическия реализъм - партизани инквизиции лоши чичковци фашисти и пр.
                              кариера чрез и с Людмила Живокова
                              след издигането дерибей в СБХ от невероятен мащаб - тогова е сложена основата на неговата колекция (оценена днес на няколко милиона в зелено) - методи на събиране близки до тези на Боян Радев с предимство на изнудването
                              лично Живков се заема с изхвърлянето му което става основа на неговата "дисидентска" кариера
                              след 10-ти консултант на мутрите при покупка на картини - което циментира мултимилионерския му статус на безпартиен комунист
                              преди и след 10-ти активен манипулатор на общественото мнение - най-грубото от които е ползването на суеверието на тоя народ и по-специално славата на Петричката врачка - нещата опират до там, че изписва с антиканонични по същество богохулни икони езическото капище наречено Църква на Ванга с което нанася тежък удар на българскот православие.
                              Това са само най-общи детайли...

Коментар

• -

Ами те са си групари

или мултигрупари

Коментар

Working...
                                X