IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опомнянето на пазара идва скоро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опомнянето на пазара идва скоро

Не съм се засегнал.
    Даже Милен велчев да си, няма да ме стреснеш, защото пазарът е тоя, дето ни дава оценките.
    А това за "ония с дипломите" е така - не един икономист ми е искал финансови съвети - казвам ти го сериозно.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Imperatorcho, zasto se zasjagash, kazah ti che da si novak ne e obida, ako iskash obache da si istinski igrach trjabva daimash suotvetnite predpostavki - obrazovanie, angiiski i njuh. Purvite 2 pri teb lipsvat, taka che az naricham hora kato teb, kuspetlii, vseki idiot moje da pecheli na vuzhpodjat pazar, nali taka?
      Otnosno kompleksarski izkazvania ot nosno "tezi s diplomite" da prosto smeshni ot tvojata usta, a ako znaeshe s kogo govorish ot drugata strana na kompira steshe i da se sramuvash! No tova mu e hubavoto na internet, svurzva razni hora )))

Коментар

Ох, добре, че има опитни, да ме учат!!!!
        Първо, не съм спекулант, а дългосрочен инвеститор.
        Второ, на БФБ съм горе-долу от основаването и - е първите години имам малко сделки, но за тия години просто не познавам вкусът на загубата - не че беше трудно...
        Трето, колко икономисти с по 5-6 дипломи цял живот бачкат, за да правят богати тия - без дипломите, но с усетът към парите. И треперят когато получат от тях неодобрителен поглед.
        Четвърто, ако смяташ нива от порядъкът на 400 за нормални, значи нищо не разбираш - когато Софикс беше около 300, европейските финансови експерти казваха, че акциите на БФБ са подценени 5-6-кратно спрямо цените в ЕС, накъдето ние сме тръгнали.
        Е, може пък ти да знаеш по-добре от тях.

Коментар

Ajde na motorsaaaa!!!

Коментар

I neka kajem pak, kupuvajte KI, tam e istinata, skoro gi chakam nad nominala!

Коментар

Tuka nastina povecheto ste novazi i vi lichi po postingite. (da si novak ne e obida, tova e prosto lipsa na opit) Kato cheta Imperatorcho napravo mi se nasulzjavat ochite ot smjah, osobenno tezata za neprekusnatia vuzhod na akzite i vremennite korekzii, moje da ja pusnem vuv rublikata fun v invetora )) Imperatorcho Polsledni, toj vuzhoda moje da e vechen, ama kompaniite ne sa (purvo) i vtoro ti ne si vechen, che da go dochakah tozi vuzhod na rinzia buy and hold till you die ))) Sto za spekulant si ti sled kato njamash nito ikonomichesko obrazovanie, nito znaesh angliiski, nito imash opit na borsata?? )) Takiva kato teb gorjat purvi i gorjat jako, slushaj mi prikazkata!
              Rano ili kusno pazara ste se srine i ste se vurne na normalnite si niva ot porjaduka na 400-max.500 za SOFIX, samo se molja dotogava da pusnat derivatite, ama njama da go napravjat gadovete ....

Коментар

Аз бих предпочел да не сме толкоз напред, вЕрвай ми...

Коментар

Ако в Софикс беше и БТК, БФБ щеше да е номер 1!

Коментар

Лошо за нас Царство Твое,а класацият са я направили унгарците и много ги е яд че не са начело!

Коментар

На първите две места са циганите - съответно от Рубъния и Египет... или обратното.
                      Интересно - има ли такава статистика за миналата година?

Коментар

В тая класация дето я цитираш че сме трети!

Коментар

Кой е пръв къде?

Коментар

А кой е пръв Царство Твое?

Коментар

И мене не ми харесва, ама...
                              Чао, Ави, приятно пързулкане. Ходи на Боровец или на Пампорово, малко кинти да ми направиш...

Коментар

Честно да ви кажа тези фурори на борсата започват да ме плашат. Всичко прекалено бързо става. Едни къси продажби биха могли да създадат условия пазарът да си отдъхва здравословно. Но това, което става е малко натоварващо за психиката, а да не говорим колко ще е натоварващо това, което ще последва рано или късно.

Аз лично смятам да си почина. Цяла седмица само ски и пиене (за избистряне на мозъка) и нИкаква борса. Някои от колегите, ще ми липсвате ))

Коментар

Working...
                                X