IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Да я бутна тая тема нагоре, че може да потрябва
    Какви мечки бре, то гора няма вие мечки търсите
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Да я бутна тая тема нагоре, че може да потрябва

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Шест без коз! Игра за отличници.
        Желаещи за контра?
        контра
        атака дама каро, последвана от рига каро и асо каро за без две
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Шест без коз! Игра за отличници.
          Желаещи за контра?

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
            Къде да дойдат и в колко часа че да им пратя есемеси по вивакомската мрежа.
            сакън, ще ги събудиш и сички ще загазим. най добре да ги оставим да спят зимен сън, а на пролет като чуем първия стръвнишки рев - зимай парите и бегай
            tnm

Коментар

• Къде да дойдат и в колко часа че да им пратя есемеси по вивакомската мрежа.

Коментар

• какви мечки бе. Сега сме бикове
                Не е препоръка

Коментар

• И аз казвам че ряпата е за ракия но настъргваме и червено цвекло. Ужас, отивам да си извадя малко, но пък на другия ден става една....
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Аз рЕпата с ракия я пия бре
                    а наздраве!!!
                    най зле като сме тъй да сме
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      най хубавото мезе за вино е ряпата
                      Аз рЕпата с ракия я пия бре

Коментар

• най хубавото мезе за вино е ряпата
                        tnm

Коментар

Значи викаш почвам да купувам ряпата от женския пазар като почна да кпувам от 50 стотинки и след като изкупя и последната ряпа по 10 лева тихо и спокойно ще си я разпродам по 8
                          Е та това го играха години по ред с олиото и пшеницата... Що милионери има по тая линия. Само дето този номер става само със стоки от първа необходимост, коиот на практика нямат заместител... С акции и ряпа няма да се получи....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            няма да стане щото ще се намерят гадове да пуснат алабаш по три стотинки килото. пък като няма ряпа и алабаша е ряпа.
                            Точно това е проблема. Алабаш АД ще трябва да мине през всичката бюрокрация на Комисията по алабашите и зеленчуковите борси, Централният държач на касетки за алабаши ще се мота половин година, а Слатинската борса докаро премери колко грама е средно статистическия алабаш, аз вече ще се радвам да получа и 20 стотинки за развалената Ряпа и даже няма да мога да си приспадна загубите

Коментар

Значи викаш почвам да купувам ряпата от женския пазар като почна да кпувам от 50 стотинки и след като изкупя и последната ряпа по 10 лева тихо и спокойно ще си я разпродам по 8
                              няма да стане щото ще се намерят гадове да пуснат алабаш по три стотинки килото. пък като няма ряпа и алабаша е ряпа.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                                той като влезе ,ще настане един
                                оптимизъм на БФБ и като се накачулят
                                маймуните -после малко ,по -малко
                                тихичко ще се изниже

Коментар

Working...
                                X