Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеШест без коз! Игра за отличници.
Желаещи за контра?
атака дама каро, последвана от рига каро и асо каро за без двеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеКъде да дойдат и в колко часа че да им пратя есемеси по вивакомската мрежа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Аз рЕпата с ракия я пия бре
най зле като сме тъй да смеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениенай хубавото мезе за вино е ряпата
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗначи викаш почвам да купувам ряпата от женския пазар като почна да кпувам от 50 стотинки и след като изкупя и последната ряпа по 10 лева тихо и спокойно ще си я разпродам по 8
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеняма да стане щото ще се намерят гадове да пуснат алабаш по три стотинки килото. пък като няма ряпа и алабаша е ряпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗначи викаш почвам да купувам ряпата от женския пазар като почна да кпувам от 50 стотинки и след като изкупя и последната ряпа по 10 лева тихо и спокойно ще си я разпродам по 8Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениетой като влезе ,ще настане един
оптимизъм на БФБ и като се накачулят
маймуните -после малко ,по -малко
тихичко ще се изниже
Коментар
Коментар