Ne vi li omruzna da spamite?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Negramoten
Просто и двете имате качеството, присъщо на политиците, с много думи да казвата малко. И затова се заблудих
Явно оптимистка толкова се е вживяла във форума да открива любовни триъгълници и шизофреници, че накрая е решила и да инвестира на борсата. Но е пропуснала да прочете важните неща, докато си е пълнила главата с лична информация на участниците във форума и сега трудно преживява загубите...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от оптимисткаВероятно съм много близо в прогнозата си до сумата която си спечелил на борсата(+-10-15%)
Първоначално изпратено от оптимистка,та затова ти е чудно,но се замимисли,че ти самия си дал толкова много информация за себе си,
че е нормално за по-прозорливите хора да си направят една елементарна сметка.(един съвет,не разкривай толкова много информация за себе си.Спомни си какво стана когато спомена за сестра си и за магазина от който си пазарувал....)
Знаеш ли колко лесно , ако се чете много внимателно какво пишат другите,може да се отгатне с голяма точност структурата на портфейлите на повечето участници,и не на последно място,размера на средствата които управляват.Но хората не могат да избягат от същността си и все искат да се похвалят
Коментар
-
Оптимистке, не говорех за страх, репутации и тинтири-минтири...))
Лично аз, сигурно си забелязал/а държа на по-истинските неща в живота и подобни опити...само ме карат да се чудя ...ок, интересни са ми от гледна точка точно на психологическата нагласа и...метаморфоза...)
Ставаше въпрос за информация и демонстрирането, че се притежава...и това ми изглежда толкова смешно, колкото някой да се интересува кой какво мислел...в анонимен форум)
Бъди здрава!
Gold, тия бикове нещо са се стресирали... май от мечките)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenЗвучиш ми като един друг участник във форума - Joan. Дано да не е някаква форма на шизофрения.
Всъщност съм поласкана от въздействието на моите диалози с теб върху личността ти )))) - явно е много дълбок импакта, та ти се привиждам във всяка друга жена, пищеща ти по какъвто и да било повод
Че ние с теб дори нямаме различно мнение за цените на имотите - ти казваш 12 % нагоре за 2008, а аз казвам - около инфлацията, което пак ще е толкова горе-долу. Имаме различия само по формулировката - ти го наричаш спад/крах, пък аз - слаб растеж
Колкото до параноичните подозрения - към всички участници - идея си нямам оптимистка коя е, каква е, за какво пише, и т.н. Винаги съм писала под един и същи ник и не само в този форум (за разлика от някои тук пищещи ).
П.П. Кексче - да знаеш, че хич не си първият/първата, дето ме е набеждавал в писане под различни никове Ама досега все на мъже ме наподобяваха - бях равна на Афтър и 22, май даже и на още някой ))) За първи път ме набедиха, че съм "друга жена" )) - е, винаги има първи път ))))
Коментар
-
О Sole mio!
Говорете за акции, не за дълбините на дълбините мъжката и женската душа. Много ясно, че никой не разбира мъжката душа.
Или пък женската.
Тва да не е часовников механизъм.
Не че имам против ама предпочитам да чета мнения за пазара, па ако ще и спекулативни или обслужващи тъмни финансови интереси.
:-)
Коментар
-
оптимистка
пп
празно
ппп
пак празно
Коментар
-
Samishlenichki ili.....?
Оптимистка:
пп
Повярвай ми,съвсем скоро тази тема ще се вдига само и единствено от него и то много рядко!
ппп Приключвам разговора с теб.Дано намериш това което търсиш,където и да се намира то.
Joan:
"П.П. А Франция, въпреки отношението на ЕС като цяло в близкото минало към ядрените централи, никога не е спирала да ги използва и развива. Което само показва, че французите все пак са умни хора
П.П.П. Промяната на отношението на правителството (което и да е) само показва едно - признаване на факта, че ядрената технология няма екологично чиста и икономически приемлива алтернатива в момента за посрещане нарастващите нужди от електроенергия на планетата като цяло. Това се и казва в енергийната стратегия на ЕС, линк към която ти постнах."
Joan do Negramoten „Но ти признавам едно - аз се имам за "тъпа и упорита", ама ти ме биеш в това отношен”
Оптимистка do Negramoten „Знаеш ли,за теб наистина важи приказката-тъп,но упорит!Извинявай”
Коментар
Коментар