IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ne vi li omruzna da spamite?

Коментар

• Просто и двете имате качеството, присъщо на политиците, с много думи да казвата малко. И затова се заблудих

Явно оптимистка толкова се е вживяла във форума да открива любовни триъгълници и шизофреници, че накрая е решила и да инвестира на борсата. Но е пропуснала да прочете важните неща, докато си е пълнила главата с лична информация на участниците във форума и сега трудно преживява загубите...

Коментар

• Айде по темата.

От началото на годината не смятам че има мечи настроения.
        Имам усещането, че големите играчи леко ни засмукват акцийкитете на ниски нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
          Вероятно съм много близо в прогнозата си до сумата която си спечелил на борсата(+-10-15%)
          Изобщо не си близо до сумата, ако те интересува мога да ти я напиша на ЛС.
          Първоначално изпратено от оптимистка
          ,та затова ти е чудно,но се замимисли,че ти самия си дал толкова много информация за себе си,
          че е нормално за по-прозорливите хора да си направят една елементарна сметка.(един съвет,не разкривай толкова много информация за себе си.Спомни си какво стана когато спомена за сестра си и за магазина от който си пазарувал....)
          Знаеш ли колко лесно , ако се чете много внимателно какво пишат другите,може да се отгатне с голяма точност структурата на портфейлите на повечето участници,и не на последно място,размера на средствата които управляват.Но хората не могат да избягат от същността си и все искат да се похвалят
          По психология трябва още да поработиш, аз съм страшно открит човек. Като това досега не ми е пречило изобщо. Навсякъде ме приемат добре, вписвам се във всякакви компании. Незнам защо ме съветваш да не се разкривам толкова. На мен не ми пречи. А изобщо немога да проумея защо след 4 годишно четене на форума, преди 3 дни реши да започнеш да пишеш и то за това как трябва да купувам акции при падащ пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
            Егати скучната пиеса....
            Така е когато има бой между жени...

Коментар

• Оптимистке, не говорех за страх, репутации и тинтири-минтири...))
              Лично аз, сигурно си забелязал/а държа на по-истинските неща в живота и подобни опити...само ме карат да се чудя ...ок, интересни са ми от гледна точка точно на психологическата нагласа и...метаморфоза...)
              Ставаше въпрос за информация и демонстрирането, че се притежава...и това ми изглежда толкова смешно, колкото някой да се интересува кой какво мислел...в анонимен форум)

Бъди здрава!

Gold, тия бикове нещо са се стресирали... май от мечките)))

Коментар

• Егати скучната пиеса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                  Звучиш ми като един друг участник във форума - Joan. Дано да не е някаква форма на шизофрения.
                  Negramoten, а пък аз мисля, че се наричаше параноя

Всъщност съм поласкана от въздействието на моите диалози с теб върху личността ти )))) - явно е много дълбок импакта, та ти се привиждам във всяка друга жена, пищеща ти по какъвто и да било повод

Че ние с теб дори нямаме различно мнение за цените на имотите - ти казваш 12 % нагоре за 2008, а аз казвам - около инфлацията, което пак ще е толкова горе-долу. Имаме различия само по формулировката - ти го наричаш спад/крах, пък аз - слаб растеж

Колкото до параноичните подозрения - към всички участници - идея си нямам оптимистка коя е, каква е, за какво пише, и т.н. Винаги съм писала под един и същи ник и не само в този форум (за разлика от някои тук пищещи ).

П.П. Кексче - да знаеш, че хич не си първият/първата, дето ме е набеждавал в писане под различни никове Ама досега все на мъже ме наподобяваха - бях равна на Афтър и 22, май даже и на още някой ))) За първи път ме набедиха, че съм "друга жена" )) - е, винаги има първи път ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold
                    Ето какво става на жените "инвеститорки" от нередовни срещи с "бик".
                    Ха! :-)

Ми виж че биковете си седат в къщи!
                    :-)

Коментар

• О Sole mio!

Говорете за акции, не за дълбините на дълбините мъжката и женската душа. Много ясно, че никой не разбира мъжката душа.
                      Или пък женската.
                      Тва да не е часовников механизъм.

Не че имам против ама предпочитам да чета мнения за пазара, па ако ще и спекулативни или обслужващи тъмни финансови интереси.

:-)

Коментар

• Ето какво става на жените "инвеститорки" от нередовни срещи с "бик".

Коментар

• пп
                          празно

ппп
                          пак празно

Коментар

• Samishlenichki ili.....?

Оптимистка:

пп
                            Повярвай ми,съвсем скоро тази тема ще се вдига само и единствено от него и то много рядко!

ппп Приключвам разговора с теб.Дано намериш това което търсиш,където и да се намира то.

Joan:
                            "П.П. А Франция, въпреки отношението на ЕС като цяло в близкото минало към ядрените централи, никога не е спирала да ги използва и развива. Което само показва, че французите все пак са умни хора

П.П.П. Промяната на отношението на правителството (което и да е) само показва едно - признаване на факта, че ядрената технология няма екологично чиста и икономически приемлива алтернатива в момента за посрещане нарастващите нужди от електроенергия на планетата като цяло. Това се и казва в енергийната стратегия на ЕС, линк към която ти постнах."

Joan do Negramoten „Но ти признавам едно - аз се имам за "тъпа и упорита", ама ти ме биеш в това отношен”

Оптимистка do Negramoten „Знаеш ли,за теб наистина важи приказката-тъп,но упорит!Извинявай”

Коментар

• Първоначално изпратено от "takiteasy
                              [/quote

Абе мен си ме достраша да ти кажа!
                              takiteasy - Just Take it Easy

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy

Абе мен си ме достраша да ти кажа!
                                може и това да е била целта, знаеш ли...))

Коментар

Working...
                                X