Първоначално изпратено от смерч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ZПървоначално изпратено от Bobi75абе сетих се сега за FACTS, Ако човека излезе прав (за което има малка вероятност) да паднем до СОФИКС 1000, то ще стане месия, пророк и т.н.
Та аз предлагам да се отнасяме към вероятния (малко-вероятния) пророк. Все пак, ако верно стане така, ше се натрупа около него куп вярващи
Успех и ви чакаме на дъното
PS : И МЕЧКАТА - Вече не пише защото и него рогаехте. И вземете научете все пак нещо (препоръка) . Bobi75 човек с 4161 поста не мисля че може да си позволява да пише глупости.
а затова дали пиша глупости, то не знам дали си прочел миналата седмиця, че написах, че днешният понеделник може да е повратна точка.
сега вероятността да се устремим още доста надолу е доста по-голяма и затова казвам, че има малка вероятност Фактс да е прав.
Но все още вероятността за това е по-малка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75абе сетих се сега за FACTS, Ако човека излезе прав (за което има малка вероятност) да паднем до СОФИКС 1000, то ще стане месия, пророк и т.н.
Та аз предлагам да се отнасяме към вероятния (малко-вероятния) пророк. Все пак, ако верно стане така, ше се натрупа около него куп вярващи
Успех и ви чакаме на дъното
PS : И МЕЧКАТА - Вече не пише защото и него рогаехте. И вземете научете все пак нещо (препоръка) . Bobi75 човек с 4161 поста не мисля че може да си позволява да пише глупости.Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от franky4fingersBobi, trqbva da updatevash modela ...
най-вероятни са същите оптимистични резултати. е, има вероятност и за срив до 1000, но е малка. Нали ФАКТС трябва да иома за какво да се хване
хе хе хе
Коментар
-
Bobi75
абе сетих се сега за FACTS, Ако човека излезе прав (за което има малка вероятност) да паднем до СОФИКС 1000, то ще стане месия, пророк и т.н.
Коментар
Коментар