If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес наистина успях да усетя тръпката на търговията... за първи път от много време.
толкова интересни позиции на интересни нива. MONBAT, MCH, CHIM, EUBG....
мисля, че днешния ден ще се окаже началото.
просто няма как да продължава надолу. няма логика. просто г-н пазар нещо се е сбъркал
Народопсихологията на българина-вечен страх "да не настине и да не се мине" и все минат и шмъркав си ходи...
П.С. И аз в кюпа, да не кажете, че се цепя:-)
днес наистина успях да усетя тръпката на търговията... за първи път от много време.
просто няма как да продължава надолу. няма логика. просто г-н пазар нещо се е сбъркал
Логика в България и психологията на българина, ако имаше нямаше да сме наи бедни в Европа
Колеги, за Вас не знам, ама аз днес станах мечка - разпродадох всичките си земеделски АДСИЦ-и за да се сдобия спешно с кеш ......
хахах +1
ама виж след нас какво става по ЕЛАРГ
ЕЛАРГ-а ми беше по-малкия АДСИЦ. Честно казано - големо дърво, най-вече щото е намесена Елана и си правят с цената каквото си искат. Тия огромни поръчки на 130, както и разпръснатите тук-там подпиралки на Елана само ми намирисват на нещо гнило.....
Колеги, за Вас не знам, ама аз днес станах мечка - разпродадох всичките си земеделски АДСИЦ-и за да се сдобия спешно с кеш ......
хахах +1
ама виж след нас какво става по ЕЛАРГ
ЕЛАРГ-а ми беше по-малкия АДСИЦ. Честно казано - големо дърво, най-вече щото е намесена Елана и си правят с цената каквото си искат. Тия огромни поръчки на 130, както и разпръснатите тук-там подпиралки на Елана само ми намирисват на нещо гнило.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар