IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абсолютно!

или съвсем скоро ще стане (болезнено) актуална :P

P.S.
    тъй като е the hour of the wolf и съм на няколко white russian, ме обзе пристъп на (болезнена) честност, и съм готов да споделя моите позиции и съвсем искрено да поискам съвет от кои да се освободя скоро време с оглед на идването на гореспоменатите мечки!
    и уважаваният колега Мечка (титуляр по темата ) ако се изкаже, ще му бъдем всички (отново) дълбоко признателни. всички останали, вкл. и Импето, също заповядайте!

дългосрочни, 1г.+:
    BALKL, target 9
    SVNIK, target max 5
    PETHL, target 10

средносрочни. 6м. :
    GAZ, target 75+
    ODES, target 125
    BHC, ???
    FZLES, target 28 (достигната)

краткосрочни, до 3м. :
    PLOBT, target 48
    GAGBT, target 40

целевата доходност по план беше около 40-50%, с очевидното (вече) изключение BHC, което не знам какво да го правя
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Тази тема пак е актуална с пълна сила.
      Нали?
      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Косъмов, точно за такива дружества говоря... а и не забравяй и друго - след месец и нещо кога ще влезем в ЕС ще се реши... Ако рекат от догодина, дали няма да се изстрелят акциите на добрите компании, дето произвеждат продукция на европейско ниво?
        А за събранията - наближаването им не е ли стимул за поскъпването на дружествата, които традиционно раздават секси дивидент? Ето - Медика изстреля се веч...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз не мога да бъда мечка по душа вероятно има нещо общо с отвращението ми към тези, които скапваха 10 години българската икономика, за да купят тънко! Още година три да се нахраним пък и хоро може да играем после

Коментар

• Що трябва да идват мечките?
            Та те вече са тук.
            Да вярно има и такива акции по които няма мечи стъпки но това не значи че скоро няма да има

Коментар

• Z - ми те още само рият - гледай какво ще става като наближат събранията на добрите дружества...

Аз не виждам на какво се надява Императора на годишните събрания.
              Като цяло тази година печалбите падат на повечето дружества ,като резултат от скъпия лев.А там където има печалби те са от продажба на активи ,а не от подобряване на качествата на дружествата.
              (Разбира се има и добри дружества който не попадат в общия случай)
              МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Пресветли хане - вече има пример с едно дружество, решило събранието по-рано да направи - виж Медика...

Коментар

• Силен спад обзе днес европейските борси
                  07.03.2006 12:18

Спад обзе европейските борси днес, като с най-голямо понижение са акциите на чипкомпаниите след негативните новини от понеделник, дошли от най-голямата в света компания за производство на чипове за мобилни телефони – Texas Instruments. Индексите бяха повлечени и от понижението при минодобивните компании след значителния спад, стартирал вчера в цените на металите.

Немският DAX 30 регистрира понижение от 0.7% към момента до ниво от 5 712 пункта, а френският САС 40 загуби 0.8% от стойността си до 4 971 пункта.

Спад от 0.8% отбеляза и британският FTSE 100, който се понижи до ниво от 5 849 пункта.

Спадът на европейските индекси става реалност на фона на регистрираното вчера понижение в цената на петрола. Към момента суровият петрол се търгува при ниво от 62.50 долара за барел.

Допълнително въздействие върху европейските индекси ще окажат и отложените за ранния обяд данни за индустриалните поръчки в Германия.

Силен спад отбеляза към момента еврото спрямо долара, което след като преодоля вчера подкрепата при психологическото ниво от 1.2000 долара за едно евро, задълбочи спада си. Единната валута се понижи до най-ниска стойност от 1.1914 долара, като към момента се разменя на нива около 1.1925 долара за едно евро.

Всеобщото понижение на основните европейски индекси повлече и тези на страните от Централна и Източна Европа.

Унгарският BUX отбеляза спад към момента от 2.1% до 22 800 пункта, а полският WIG 20 се понижи с 2.6% до ниво от 2 832 пункта. Понижение от 1% регистрира и чешкият PX 50, който регистрира стойност от 1 543 пункта.

Спадът на световните индекси се отрази и на руския RTS, който след като не успя вчера да преодолее психологическото ниво от 1 500 пункта, загуби днес 2.5% от стойността си до ниво от 1 444.07 пункта.
                  tya

Коментар

• Хини катерят ама с добри резултати, а би ли ми посочил нещо добро да е излязло скоро дори като клюка , не виждаш ли , че с тези Комдругари дървото ще е желязно. Това си е мое мнение и по никакъв начин не желая някой да се съобразява с него. И на мен не ми е приятен факта, че не печеля колкото ми се иска , и че миналогодишните % са химера.
                    Успех на всички
                    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Абе ти още чакай събранията, па ще надкараш. Истината е че пазара е настроен доста негативно към момента.

Коментар

• Z - ми те още само рият - гледай какво ще става като наближат събранията на добрите дружества...

Коментар

• Всички борси около нас катерят, за какви мечки говорите, ние не сме изолирани от общите тенденции ! Нагоре макар и бавно, това е истината.

Коментар

• Импи къде са тея бичета че не ги виждам , само си представете какаво ще е Юли месец щом сега е така, само манги да има яко пълнене ще падне.

Коментар

• Напротив... не чуваш ли как со копита рият? Наближават събрания и дивиденти, да...

Коментар

• Мечка, какво ще кажеш дали да се надигаме от сън а. Май че вече бичетата се измориха

Коментар

Working...
                                X