IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Охо Пепи,оправи ли ти се главата?А колата как е?
    Кога ще дойдеш да пооправим щетите по и около кръчмата,които нанесе снощи в нетрезво състояние?Освен това имаш да черпиш колегата ход - след като го блъсна с колата,докато той се освобождаваше от ненужния баласт...Намини и днес - снощи беше много приятно!

Коментар

• Hala, точно си ги казал нещата за ХДПАТ и МОСТС, като добавим, че дори и чужда фирма да спечели на даден търг, няма да си превози валяците и багерите от хиляди километри, а ще търси подизпълнители от българските фирми. Абе, МНОГО РАБОТА за Маестро ХДПАТ и Майстор МОСТС в близките 15-20г.. :-))))))))) Успех в сърфирането на всички.;-)

Коментар

• Добре казано

Първоначално изпратено от AllTheWayAway
        Ще ми се да видя SOFIX на 1060 пункта на 1ви 2007, за да има стабилен разтеж, иначе вървим върху лед.

Коментар

• Това за Мостстрой и ХДПАТ са пълни дивотии, момче. След 01.01 живот и здраве, ще им стане най-малко трудно (конкурентно) на ХДПАТ и МОСТС, защото те работят предимно с държавни пари, търгове, освен това строителството в България не виждам да бъде изместено от чужди фирми - дотолкова, колкото ще навлязат чужди фирми в другите индустрии.
          Така че не смятам, че тези две дружества ще бъдат силно повлияни от корекция на борсовите индекси.
          На фона на еуфорията последните месеци, когато вече трудно се намира средно ликвидна акция, която да не е НАДУТА, в индустрии, които ще срещнат огромна конкуренция в лице на ЕС фирми, точно няколкото строителни и туристически фирми са на мястото си (с изключения, разбира се).
          Освен това смятам, (за МОСТС говоря предимно, него следя и имам акции - ХДПАТ се движи аналогично) че вече от спекулативни дружества, се превръщат в атрактивни такива за инвеститори - не виждам огромно покачване или спад за кратко време - по-скоро спокойна тенденция нагоре, като по-големи скокове ще са вследствие на новини за спечелени поръчки. Особено ако шибнат един сплит!
          Поздрави!

Първоначално изпратено от bul
          Няма почти никаква полза да си говорим тука за мечки-буболечки, при положение, че една немалка част от дружествата с добри резултати поеха надолу, а най-издутите и разплути балони (Мостстрой, Холдинг Пътища и т.н. , и т.н.) продължиха нагло и невъзмотимо нагоре ...

Така че, мечките да наминат най-напред при тях !

Коментар

• Ще ми се да видя SOFIX на 1060 пункта на 1ви 2007, за да има стабилен разтеж, иначе вървим върху лед.

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
              Няма почти никаква полза да си говорим тука за мечки-буболечки, при положение, че една немалка част от дружествата с добри резултати поеха надолу, а най-издутите и разплути балони (Мостстрой, Холдинг Пътища и т.н. , и т.н.) продължиха нагло и невъзмотимо нагоре ...

Аз ги нямам в портфейла,но той (портфела)от красива черна кожа,днес се превърна в огромен червен мях.

Коментар

• Няма почти никаква полза да си говорим тука за мечки-буболечки, при положение, че една немалка част от дружествата с добри резултати поеха надолу, а най-издутите и разплути балони (Мостстрой, Холдинг Пътища и т.н. , и т.н.) продължиха нагло и невъзмотимо нагоре ...

Коментар

• Аз не искам да дразня никого - просто споделям...

Коментар

• Ами имат кеш и все за мечки говорят, ама да не ги гази мечката ! :-))))))))))))))))

Коментар

• К'ви мечки сънувате, ей т'ва не мога да разбера!

Коментар

• Току що слушах,че утре на Свети Андрей - се чествало като ден на мечките - Мечкинден се наричал още - та - значи се стягайте,утре мечките имат празник,да не се развилнеят...

Коментар

• mecanite idat-idat!

Коментар

• Коле, абстрахирай се от този стил на писане , който е за заблуда и сам ще се сетиш Само мисълта му следи.
                            Па я много редко имам мисъл и некой път и я не знам дали е мисъл, па ти как я найде незнам Ама убаво, че ви остава да си пишете прогнозите, нема да се кахъриш толкова.

Коментар

• Дали заядливеца не е прав,SOFIX,само до някъде!!!!,разбира се ако правиш нещо и е успишно, продължавай да го правиш,аз лично с уважение следя мнението ти и продължавам да го правя,но ако е настроение и е отминало ,.....?!

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                                софикс, много тежкар взе да го раздаваш
                                пък съм почти сигурен че не си много успешен напоследък
                                чак отваряш теми да търсиш съвет как се справят другите
                                ами без акъл не става, само с газария и драскания по форумите ще си тъпчеш на едно място
                                сори че съм толкова искрен ама някой трябваше да ти го каже
                                Мерси, че ми го каза!

Коментар

Working...
                                X