IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спада се държи на това че много посредници започват да пълнят
    печеливши позиции и умишлено натискат цената. Не виждате ли
    как си прехвърлят пакети от себе си на себе си /всъщност от
    клиенти-продавачи от масовата приватизацията, които не се пазарят за цената/ на цена от 1 ст или 0.1 ст над високия курс купува-
    справка пакета на Лесопласт от петък, масовите пакети от BCH по 234 акции които се изкупуват от мажоритарите на 1 ст над курс купува
    и които се подават едновременни насрещни поръчки, въпреки че
    по принцип това не е позволено.

Коментар

• Facts, тва убаво, ама кажи барем, кога да сипваме гориво на ракетата, по твоя график кога е пуска

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
        Според мен в момента всички си мислят, че след ИПо на ПИБ бурята ще отмине. Обаче спада е основно защото акциите са скъпи и никой не ще да купува. Фондовете вече нямат прилив на пари - ако видите на сайта на борсата, даже изглежда има голямо обратно изкупуване. Така че няма кой да крепи пазара. Дори и да има лек полъх след ПИБ, той пак ще бъде отвят набързо. За мен най-големия пердах ще отнесат тези, които вместо да продават акции заради ИПо правят репа. Но всеки си има глава на раменете.
        Е аз това го пиша от месец и половина ама ми отговарят с откровенни псувни. Като че ли аз съм виновен че инерцията на пазара спря :lol: Всяка тема е пълна с бодряшки изказвания как търпение му е майката и как ей сега ракетата ще излети...

Прави впечатление че в последно време този род "подгряващи" манипулации рязко намаляват, което говори за по-трезв поглед и навлизане във фазата на махмурлука! Аз лично смятам, че голямото главоболие тепърва предстои след като минат тези набедени ИПО-та, а може би ще се стигне и до повръщаници...

Коментар

• Няма да има никакво дъно на 25-26-ти или поне няма да е заради банката, защото
          Първо всеки разумно мислещ инвеститор се е подготвил за плащането с репо или с продажба заемни средства и куп други начини и
          Второ очаква се да има презаписване така, че според мен на всеки ще му останат парички повече отколкото са му необходими за плащанията покрай банките
          сами си правете изводите :-))))

Коментар

• Според мен в момента всички си мислят, че след ИПо на ПИБ бурята ще отмине. Обаче спада е основно защото акциите са скъпи и никой не ще да купува. Фондовете вече нямат прилив на пари - ако видите на сайта на борсата, даже изглежда има голямо обратно изкупуване. Така че няма кой да крепи пазара. Дори и да има лек полъх след ПИБ, той пак ще бъде отвят набързо. За мен най-големия пердах ще отнесат тези, които вместо да продават акции заради ИПо правят репа. Но всеки си има глава на раменете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
              "Jay Gould написа:
              Ето някой дати които ми излязоха като резултат:

SOFIX:19.02, 05-09.03, 13.03, 19-20.03, 09.04, 25.05?, 10.08, 27.12 ... 10.06.2009г. ... 07.10.2011г. (Най-вероятно тук ще имаме голямо дъно)... 24.07.2015г. ..."

Значи продължаваме по график
              След временния връх около 9.04, сме се запътили към дъно на 25.05 и след това отиваме към връх на 10.08 - правилно ли съм схванал идеята ти Jay Gould?
              цитат за ПИБ:
              "- на или около 28 май е крайният срок за заплащане на акциите по набирателната сметка"

за да имат парите по сметките на 28, трябва да подават до 25-26. Безпосрно ще има дъно тогава

Коментар

• obemite sa malki vse pak.
                nikoi seriozen igra4 ne se e zasilil da prodava.

Коментар

• май скоро индекса ще падне под 1150 пункта

Коментар

• "Jay Gould написа:
                    Ето някой дати които ми излязоха като резултат:

SOFIX:19.02, 05-09.03, 13.03, 19-20.03, 09.04, 25.05?, 10.08, 27.12 ... 10.06.2009г. ... 07.10.2011г. (Най-вероятно тук ще имаме голямо дъно)... 24.07.2015г. ..."

Значи продължаваме по график
                    След временния връх около 9.04, сме се запътили към дъно на 25.05 и след това отиваме към връх на 10.08 - правилно ли съм схванал идеята ти Jay Gould?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макиавели
                      Първоначално изпратено от Jay Gould
                      До мен има меч за сепуко, който ще използвам когато се разкая напълно за безумните си антинаучни ереси
                      Сакън Jay бъди патриот! Дръж на нашите традиции! Едно секуро ще е достатъчно!
                      Друг вариант за ритуално самоубийство, е да се последват съветите на някои от колегите във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        До мен има меч за сепуко, който ще използвам когато се разкая напълно за безумните си антинаучни ереси
                        Сакън Jay бъди патриот! Дръж на нашите традиции! Едно секуро ще е достатъчно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Fut, бе тия американци да не направат некоя война, та така им е баталясал индекса ? /че, май тва го прават за спорта, май ше им стане национален спорт, после ше се чудат защо са завъдили пандите/
                          Jay, ама виж тая статия: http://www.investor.bg/?id=49398
                          виде ли, в ква грешка сме били досега ами естествено, че числата нищо не могат да прогнозират, ако нема куче, дето да ги смята
                          Видях! В момента стоя в поза Лотос, вдишвам дим от тлеещи вонящи пръчици и осмислям погрешния си досега живот. До мен има меч за сепуко, който ще използвам когато се разкая напълно за безумните си антинаучни ереси

Ето една статийка за размисъл и за теб: http://www.investor.bg/?cat=5&id=49562 ... Само да разрешат къси, ще видите вие кон боб яде ли
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                            Първоначално изпратено от Борис
                            Добре Jay, значи твърдиш че след този връх на 5-ти следва да е надолу до дъно на 25.05, така ли?
                            еми така излиза май
                            Jay, какъв метод стои зад прогнозирането дъна&върхове на тези дати? Фибоначи ?
                            За Софикса само Фибоначита нищо, че нищо не зависело от тях според една статия от тези дни
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Fut, бе тия американци да не направат некоя война, та така им е баталясал индекса ? /че, май тва го прават за спорта, май ше им стане национален спорт, после ше се чудат защо са завъдили пандите/
                              Jay, ама виж тая статия: http://www.investor.bg/?id=49398
                              виде ли, в ква грешка сме били досега ами естествено, че числата нищо не могат да прогнозират, ако нема куче, дето да ги смята

Коментар

• Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

Working...
                                X