IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    Първоначално изпратено от аналгина
    П.П. Аз съм се спрял на TOPL, MONBAT, EUBG, CHIM, CORP, KDN, GAGBT и малко TICHA. Заложил съм си 50% ръст на портфейла за следващите 7-8 несеца, много ми харесва да си преизпълнявам заплануваното :-)
    С този портфейл в най добрия случай ще си на нула средносрочно а дългосрочно ще загубиш повече от полвината си капитал ,моя портфейл е следния;АТЕРА,АРОМА.НЕОХ,ФППи ШЕРА , възползвай се от безплатното нохау.Успех ти желая пък някой ден може и да почерпиш.
    vhk,като ти прочетох мнението,направо щях да падна от стола.Уби ме.Направо ще влезнеш в аналите на форума с това си изказване.Предричам,че това ти мнение ще е мноого коментирано.

Аналгин,напълно заставам зад мнението ти.
    дружествата са много добри,с добър потенциал в средносрочен аспект.
    С риска да получа идентичен съвет от vhk, ще споделя,че в голямата си част дружествата на които сме заложили се припокриват.В средно срочен аспект съм заложил особено много на следните дружества HIKA, EUBG,CORP,GAGBT,FIB от другите имам по-малко.

vhk,ще сравняваме портфейлите есента.само да не забравиш.но и така да стане,аз ще ти припомня.

Коментар

• аналгина, поздрави за портфейла - по мое скромно мнение първите 5 дружества ще ти носят много радости за в бъдеще, другите 3 си признавам, че не ги следя много Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
        П.П. Аз съм се спрял на TOPL, MONBAT, EUBG, CHIM, CORP, KDN, GAGBT и малко TICHA. Заложил съм си 50% ръст на портфейла за следващите 7-8 несеца, много ми харесва да си преизпълнявам заплануваното :-)
        С този портфейл в най добрия случай ще си на нула средносрочно а дългосрочно ще загубиш повече от полвината си капитал ,моя портфейл е следния;АТЕРА,АРОМА.НЕОХ,ФППи ШЕРА , възползвай се от безплатното нохау.Успех ти желая пък някой ден може и да почерпиш.

Коментар

• Колко е забавно обаче - някои колеги като си разпродадът акциите и как започват да търсят темата за мечките :-) Аз към настоящия момент съм си формирал портфейл от дружества с добър фундамент и потенциал за растеж на бизнеса и печалбите, т.е. най-малкото съм средносрочен и не ме вълнуват много леките флуктоации. За всеки, който има опит е ясно, че това са нормални неща за финансовите пазари. Както не изпадам в дива еуфория при ръст, така и не унивам при лек спад - това според мен е най-добрата рецепта за пълен джоб и спокоен сън :-).

Коментар

• И аз си мисля, че някои хора си пазят кеша, за да си купят банки на старта на търговията, но ако еуфорията е много голяма, ще има ново покачване на цените на старите акции и ще има повторение на "зеленината" от втората половина на май.

Коментар

• Блажени са вярващите.

пс
              вероятно до излизането на банките има някаква вероятност от малко мечешки настроения,но след това,пак ще се приберат в хралупките,че биковете доста са се разгорещили и ще мачкат всичко по пътя си.

Коментар

• :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                  От 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
                  Напълно съм съгласен, до няколко дни ще се усети по-осезателно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                    От 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
                    ръмжат, а аз се интересувам от пози за таковане на мечка. какви са приложимите. аз се сещам за изотзад. други дали има ха ха ха ха

Коментар

• От 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.

Коментар

• interesen den ili po skoro dni ni o4akvat
                        Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Според мен днес биковете са нахлузили мечи кожи ......,но май са си запазили нрава.....и дерат нови мечи кожи ....да има за маскировка....

Коментар

• OK Grog. Ако беше видял анализа обаче, едва ли щеше да си разочарован, че прогнозите на техничеслите анализатори съвпадат с твоите.

Коментар

• Не сам склонен да вярвам в техническите ви анализи и магическите ви изчисления по математически формули,колкото и да се разпространени те на валутните и на фондовите пазари.Очаквам само вьзходящ тренд на БФБ до края на годината.Аргументите ми са няколко:Приемането на Бьлгария като пьлноправен член на ЕС-повишава доверието на бьлгарските и чуждестранните инвеститори в Бьлгарския фондов пазар,повишава доверието за реални инвестиций и бизнес в Бьлгария.Няколко привлекателни фактора за западните инвеститори са:евтината работна рька тук,занижените екологични изисквания,занижените норми за безопасен труд,и други занижени в БГ европеиски норми и изисквания,които в една нормална дьржава са си голям разход за едно средно предприатие.Отбльскваща е единственно голямата корупция,но не за всички инвеститори(май за повечето не е ),за някой даже това си е голямо предимство.
                              Друг аргумент:Очаква се нов бум на черноморския туризьм,макар че най голям дял в процентно сьотношение е отреден на румьнските туристи-това ще влее свеж капитал в големите наши холдинги,чийто инвестиций са насочени именно в този бранш,предполагам че повечето от тези средства ще бьдат използувани за нови инвестиций в най различни области.
                              Още един аргумент:твьрди се в наи-различни медий,че напоследьк има засилен интерес кьм бьлгарсия фондов пазар,от наши и чужди инвеститори,и е нараснал броя на новите инвеститори.И кога ,ако не сега?
                              Така,че който иска да си вярва в числата на Фобиначи,вьлните на еди кои си... си други методи за суеверници-те почти винаги се оказват неверни.
                              Естественно мнението ми е лично,може и да греша,приемете го не като препорька,...или като препорька,но не попадаите в капана на суеверието.Математиката не определя тьрсенето и предлагането.Не тя определя пазара.

Коментар

• Баба Меца е заспала сладко сладко!!!
                                Тихо, нека да си спи, рано и е още.

Коментар

Working...
                                X